Android WPSPIN Samsung Galaxy SIII

Síťování, konfigurace síťových pravidel, bezpečnost, omezováni a filtrování provozu, konfigurace firewalů, regulace šířky pásma, stumbler a síťové nástroje obecně
Odpovědět
Uživatelský avatar
Slop
Level 1
Příspěvky: 26
Registrován: 28 pro 2009, 22:38

29 kvě 2013, 22:03

Ahoj. WPSPIN na Android funguje někomu nebo ne? Na jednom Access Pointu mi PIN ukázal správný (zabezpečění WEP), na dvou úplně jiný (WPA). Na více Access Pointech jsem neměl možnost posoudit. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Uživatelský avatar
cocaine
Level 7
Příspěvky: 398
Registrován: 29 dub 2008, 23:54
Bydliště: Země Oz

30 kvě 2013, 00:16

Ahoj. Nezapomněls napsat na jakých konkrétně (značka, model) Access Pointech WPSPIN fungoval a na jakých konkrétně Access Pointech aplikace WPSPIN nefungovala? Model smartphone resp chipset wifi karty v telefonu, verze Android OS?

Uživatelský avatar
Slop
Level 1
Příspěvky: 26
Registrován: 28 pro 2009, 22:38

30 kvě 2013, 07:01

Aaa, zapomněls, omlouvám se.. a děkuju za opravu. WPSPIN našel správný pin u AP Tenda (neznámý model), firmware H1_V3.2.5e, zabezpečení WEP. Špatné PINy našel u Comtrend VR-3026e, druhý Access Point nevím a nezjistím. WPSPIN instalovaný na Samsung Galaxy S3, Android Jelly Bean 4.1.2

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

01 čer 2013, 21:36

V tom případě WPSPIN funguje.. Zbytek je o štěstí..

Uživatelský avatar
Slop
Level 1
Příspěvky: 26
Registrován: 28 pro 2009, 22:38

02 čer 2013, 07:54

Když budu vycházet jen z mých zkušeností, tak mužu i říct, že nefunguje, jen jednou šlo o velkou náhodu ;)
Proto by mě zajímaly zkušenosti ostatních :)

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

02 čer 2013, 11:07

Prubnul jsem to na novém kusu TP-Link TL-WR741ND.. s uvedeným PINem 994542... WPSPIN vygeneroval (dle MAC adresy F8:1A:67:40..) PIN 42468509 :D

Zjevně to (ne)funguje, leda na starší WiFi routry, kde to byl PIN odvozen pouze z MAC adresy zařízení :D

Uživatelský avatar
cocaine
Level 7
Příspěvky: 398
Registrován: 29 dub 2008, 23:54
Bydliště: Země Oz

02 čer 2013, 11:21

To bude pravděpodobně tím, že konkrétně TP-Link TL-WR741ND umí generovat vlastní PIN "donekonečna" t.j má vlastní algoritmus.. :D viz příloha. Po změně PINu se nastavení uloží a router restartuje.
Přílohy
TP-Link_TL-WR741ND_PIN.jpg

Uživatelský avatar
AlA777
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 15 kvě 2013, 11:50
Bydliště: pha
Kontaktovat uživatele:

27 bře 2016, 18:18

Slop píše:Když budu vycházet jen z mých zkušeností, tak mužu i říct, že nefunguje, jen jednou šlo o velkou náhodu ;)
Proto by mě zajímaly zkušenosti ostatních :)
Ahoj, už přes rok zkouším WPS Connect, perfektně mi funguje jenom na SIII i9195@Bliss6.2.. tady v Praze při tom zamoření není problém najít vuln router na každém kroku.
(Vuln brands Tenda, Belkin, Huawei, Zyxel, D-link)
Na jiných telefonech a tabletu už jsem tak úspěšný nebyl, přesněji jen jednou.

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů