Telefonica 02 + heslo zabezpečení routeru MAC adresa

Podporované (promiskuita a monitor mode) zařízení, specifikace, vlastnosti, kompatibilita, alternativní konfigurace a firmware, patche, ovládače tretích stran
Odpovědět
Uživatelský avatar
gen1
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 26 lis 2009, 23:40

26 lis 2009, 23:45

Ahoj všem. Je pravda, že VoIP router (treba od O2) má standardně heslo dle MAC adresy + na konec se přidá jeden znak? Co je na tom pravdy? Dík za názory

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

27 lis 2009, 01:37

Ano Telefonica O2 dodává k ADSL internetu (žeby dělala i do VoIP? :) routery Zyxel (ADSL + WiFi) s přednastaveným WEP klíčem 0+MAC adresa bez :::: teček

Uživatelský avatar
gen1
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 26 lis 2009, 23:40

27 lis 2009, 08:01

Špatně jsem to napsal, ale tohle jsem přesně myslel (WEP klíč je MAC adresa a jedne znak navíc) jen jsem nevěděl jaký a kde. Dík za info.

Uživatelský avatar
Xfyler
Level 2
Příspěvky: 57
Registrován: 02 črc 2007, 18:52

03 pro 2009, 22:08

Není to spíš MAC + 0 ?

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

04 pro 2009, 08:46

Xfyler není a kdyby bylo není to jedno? Pokud bude první možnost špatná pouze to prohodíš - když vložíš špatný klíč to konfigurační okno se vráti..

Uživatelský avatar
Xfyler
Level 2
Příspěvky: 57
Registrován: 02 črc 2007, 18:52

04 pro 2009, 21:41

Hmm mne u 2 už fungovala MAC adresa + 0
Naposledy upravil(a) Xfyler dne 06 pro 2009, 02:43, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
gen1
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 26 lis 2009, 23:40

16 úno 2010, 08:07

Jak se připojit na konkrétní SSID když jsou v okolí třeba 4 VoIP SSID a každé na jiném kanálu a každé má jinou MAC adresu? Když dám připojit pres wireless assistant Windows XP vyskočí mi tam jen jeden VoIP. Jak nasatvit nebo udělat aby se mi připojil na konkretni VoIP na určitém kanálu? Je na to nějaká utilitka? Dík

Uživatelský avatar
Adler
Level 0
Příspěvky: 8
Registrován: 13 úno 2011, 03:13

13 úno 2011, 03:42

Smazáno pro neaktuálnost.
Naposledy upravil(a) Adler dne 21 říj 2013, 15:28, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
barevnej
Level 4
Příspěvky: 88
Registrován: 24 bře 2010, 19:00
Bydliště: Praha

14 úno 2011, 08:52

A co takhle se podívat do toho routeru co má nastavené za heslo pro síť Internet a připojit se normálně?
Adresa routeru bývá 10.0.0.138 a jméno a heslo admin ale ip může být i jiná, stačí se podívat co ti router přidělil.

Uživatelský avatar
Honza
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 15 bře 2010, 01:11

23 srp 2011, 23:31

Mimochodem zda se ze vyse popsana metoda se provarila a zacina bejt obsolete - s novejma pripojkama VDSL dodavaji ty Huaweie a ty maji defaultne nastaveno WPA (nevim zda-li TKIP nebo AES ale rekl bych ze TKIP) - 10 znaku uppercase a cisla (precteno z stitku na spodku modemu/routeru) - existuje podobny trik jak ty hesla hadat?
Diky za konstruktivni update ;)

Uživatelský avatar
Honza
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 15 bře 2010, 01:11

08 led 2012, 23:04

Nikdo nic?

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host