Jak zjistit sílu WEP šifrování 64 128 152 256bit klíč

Podporované (promiskuita a monitor mode) zařízení, specifikace, vlastnosti, kompatibilita, alternativní konfigurace a firmware, patche, ovládače tretích stran
Odpovědět
Uživatelský avatar
Manfred05
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 16 úno 2011, 09:27

16 úno 2011, 09:31

Zdravím, neví někdo jak zjistit, zda-li je WEP Wi-Fi zabezpečení šifrováno 64, 128, 152 nebo 256bit klíčem ? Chci to zjistit jako uživatel, který nezná heslo. Pouze vidí Wi-Fi. Díky předem za odpovědi.

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

16 úno 2011, 09:53

Prolomením klíče.. Což je otázka minut :)

Uživatelský avatar
Manfred05
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 16 úno 2011, 09:27

16 úno 2011, 10:02

Jinak to nejde? 64-bit je prolomený hned, takhle budu muset zkoušet zbytek několik hodin... Kdybych věděl, jaký to má šifrování, tak mi to ušetří spoustu času.

No co nadělám, tak si počkám :)

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

16 úno 2011, 10:21

Několik hodin to může trvat pokud není kupříkladu kvalitní signál.. jinak je prakticky jedno jak silné to šifrování je..

Uživatelský avatar
Manfred05
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 16 úno 2011, 09:27

16 úno 2011, 10:24

Signál není dobrý, to je pravda... Mám 1.800.000 paketů, tak uvídíme :)

Uživatelský avatar
barevnej
Level 4
Příspěvky: 88
Registrován: 24 bře 2010, 19:00
Bydliště: Praha

16 úno 2011, 12:04

Možná by nebylo na škodu popsat na jakém operačním systému to děláš a jakým způsobem pač mám pocit že děláš něco špatně a mohly by jsme ti konkrétně pomoct.

Uživatelský avatar
Manfred05
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 16 úno 2011, 09:27

16 úno 2011, 12:29

Windows - Commview for Wi-Fi 6.3 + WEPKR

Už jsem přes to udělal 3 64bit WEP Wi-Fi...

Uživatelský avatar
barevnej
Level 4
Příspěvky: 88
Registrován: 24 bře 2010, 19:00
Bydliště: Praha

16 úno 2011, 14:05

Tak tady asi neporadím a ostatní jsou tady spíše linuxově založený. Co takhle na tyhle hrátky mrknout po nějakém linuxu? Třeba Ubuntu nebo místní Backtrack... Lovu zdar.

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

16 úno 2011, 15:57

Tak tak.. implementace útoků v aircrack-ng vystačí s 15 až 40 000 IV's :)

Uživatelský avatar
Hladik
Level 0
Příspěvky: 10
Registrován: 13 dub 2012, 09:41

29 kvě 2012, 22:21

Já používám pohodlnější cestu přez wifite , zamoždřejmě si ten script upravuju na každou wifi jinak :-)
Nejrychlejší prolomení od spusteni terminálu: 1:58 minut

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host