La Fonera Open-Mesh mini router - zakoupeni z USA ve více lidech [N]

Poptávám, nabízim, prodávam - hardware, software, služby
Odpovědět
Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

01 dub 2010, 19:57

Ahoj, Na internetu jsem narazil na velice zajímavý router, která nese název Open-Mesh Mini Router. Do tohoto routeru, můžete nainstalovat OpenWRT firmware atp. Open-Mesh mini router je defakto stejný jako La Foner verze FON2100. Nechá se koupit Open-Mesh za 29.90$, při 5ti kusech je cena 24.00$ za kus plus pošta při 5ti kusech je to cca 55.00$. Nebo je možné koupit verzi bez napájení a ta je za 19.90$. Myslím, že by se tu našlo určitě těch pár lidí, co by mělo router zájem. Více na stránkách open mesh:
www.open-mesh.com

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

03 dub 2010, 08:05

Neplatí ta cena pouze pro US model? Jinak by nebylo od věci zařízení nejdříve otestovat..

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

03 dub 2010, 10:20

To by mohl být nějaký problém, že je to USA verze? Jinak vnitřek (deska) je uplně stejná jako La Fonera verze FON2100 ;) . Klidně bych si osobně objednal jeden kus, ale dát za router 19.90 + 50.00 posta je moc.. :/

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

03 dub 2010, 10:34

Neví zda-li problém ale US má pouze 10 kanálů :) a viděl jsem již wifi hardware na kterém nešlo měnit country t.z nebylo možné využívat všechny kanály..

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

03 dub 2010, 13:59

Pokud se ale přehraje firmware na OpenWRT firmware, tak by to mělo být bez problému ne?!

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

03 dub 2010, 19:30

Pokud máš jistotu :) pak je vše OK.

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

04 dub 2010, 14:40

Dám dohromady nějakou rozumnou otázku ohledně tohoto problému a poslu jim mail. Mám se zeptat, ještě na něco dalšího konkrétního??

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

09 dub 2010, 03:36

Ideální je testovat.. pokud ale prodejce bude schopen odpovědět třeba na otázku ohledně odolnosti proti rušení bude to fajn..

Uživatelský avatar
Andro
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 15 dub 2010, 14:50

15 dub 2010, 14:51

Ja by som ties kupil jeden router.

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

15 dub 2010, 16:01

Andro no výborně.. :) konečně někdo. Takže v tom případě jsme dva. Už zbývají jen tři.

*re: jinak je možné mne kontaktova na irc, jsem skoro každý den - chinoo ;)
Naposledy upravil(a) Spooky dne 15 dub 2010, 16:02, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
backman
Level 7
Příspěvky: 304
Registrován: 30 čer 2008, 17:01
Bydliště: Praha [CZ]

15 dub 2010, 18:02

Ja vemu ty 3 kusy klidně pro AMP Sec
Ve Fóru používejte diakritiku a čtěte nápovědu než odešlete první post!

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

15 dub 2010, 20:07

Takhle "draha" posta je prez fedex, ted maji v reseni USPS - mozna by to bylo levnejsi. Jeste to doresim po mailu, berou paypal, coz je super. Pokusim se co nejdriv doresit detaily a tak do par dnu sem dam info.. ;)

Takze: JA: 1 x Andro: 1 x backman: 3x

Uživatelský avatar
tajpanm
Level 0
Příspěvky: 8
Registrován: 01 srp 2009, 04:55
Bydliště: Čadca [SK]

16 dub 2010, 13:46

Jeden na testy zoberiem aj ja.

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

16 dub 2010, 14:10

OK tedy. Bude to tedy 6 kusů. Cena za jeden je $24.00. Šet kusů vyjde na $144.00 + pošta via FedEx $57.65. Suma sumárum je to $201.65. Za kus i s poštou je to $33.60.
Jak se dohodneme na předání peněz? Je možné je poslat na účet, složenkou, nebo pomocí paypal.

Uživatelský avatar
tajpanm
Level 0
Příspěvky: 8
Registrován: 01 srp 2009, 04:55
Bydliště: Čadca [SK]

16 dub 2010, 16:44

Z mojej strany, bude najjednoduchší paypal. Podrobnosti poprosím na PM.

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

16 dub 2010, 17:47

tajpanm ok pay pal neni problem.

jinak prosím uživatele: Andro 1 ks, backman 3 ks o potvrzeni (do 23.4.2010) že mají o router zájem. Pak zašlu číslo účtu kam zaslat peníze, popřípade Paypal. Budu brát celkem 7 routerů.

PS: v den posilani penez prosim o prevedeni penez dle kurzu 19,5 kc za $ + 50 kc posta po CZ. Na SK dle dohody

PS2: Cena pri 7 routerech je $168.00 + $67.46 (posta) = $235.46 celkem - Za 1 kus $33.63 * 19,5 = 656 kč za router + pošta po CZ/SK
Naposledy upravil(a) Spooky dne 16 dub 2010, 17:54, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Andro
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 15 dub 2010, 14:50

18 dub 2010, 10:42

Našiel som celkom dobrú vec co tiež beží na routri -> Jasager
http://www.hak5.org/forums/index.php?showtopic=16069

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

18 dub 2010, 10:53

Andro ano kvuli tomu, ze tam bezi jasager si router kupuju :) Skoro všichni mi potvrdili kupi routeru. Nyni zaslu vsem cislo uctu, prosim o pricteni ceny postovneho po CZ/SK. Veškeré info je na PM
Naposledy upravil(a) Spooky dne 18 dub 2010, 11:08, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

18 dub 2010, 19:58

Průběžné info: Dnes bych měl mít od všech na cestě peníze směr můj účet. Počítam že mi na účet všechny platby (paypal, ostatní platby) dorazí maximálně do středy. Pak udělam objednávku a zaplatím routery. Jakmile bude nějaké změna, dám o ní hned info ;)

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

21 dub 2010, 18:43

Pro informaci prilozim info z paypal kdy mi poslou penize na muj ucet:

Kód: Vybrat vše

# You asked us on Apr 18, 2010 to transfer 1,411.40 CZK from your PayPal account
# to your bank account. We are processing your request.
#
# The transfer normally takes 2-3 business days.
#
# The money should be in your bank account by Apr 25, 2010.
#
# We will email you if any problems occur with your request.
#
# Do you want to receive and withdraw larger amounts? Log in to your PayPal
# account to find out how. Click View Limits on your Account Overview page.
#
#
# Thanks,
#
# PayPal

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

27 dub 2010, 10:46

tak dnes Apr 27, 2010 09:09 dorazil balik do prahy, pocitam ze do konce tydne bude na 100% u me doma. o vikendu zabalim baliky a odeslu je. pak poslu dalsi info.!

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

29 dub 2010, 08:29

Routriky jsou doma. Dnes a nebo zitra baliky poslu..!! ;)

Uživatelský avatar
pozorvlak
Level 0
Příspěvky: 15
Registrován: 05 pro 2009, 08:30

06 črc 2010, 12:22

Za stejny prachy mas v podstate original FON2200 nebo 2201, takze co jsi tim vlastne chtel dokazat? Ze se slozite 7 lidi a usetrite 70 Kc?

Je ten OpenMesh v nečem lepší? Ja myslim ze lepsi je Origo Fon, protoze muzete bud si hrat anebo vydelavat s FONem, pokud jste na dobrem miste (pripadne mit "jen" pristup do Fon site po svete). Opravte me pokud se pletu.. Ted koukam a česky prodejce nabizi puvodni Foneru pod 700 bez DPH pri kusovce...

Uživatelský avatar
backman
Level 7
Příspěvky: 304
Registrován: 30 čer 2008, 17:01
Bydliště: Praha [CZ]

06 črc 2010, 12:46

Ty 3 ks .. chtěl jsem Spookymu udělat radost.. testnu to a prodám takže nemám škodu.. Jinak je tak jaks psal.. Jo a lepší je o MESH firmware :)
Ve Fóru používejte diakritiku a čtěte nápovědu než odešlete první post!

Uživatelský avatar
pozorvlak
Level 0
Příspěvky: 15
Registrován: 05 pro 2009, 08:30

06 črc 2010, 12:59

Nenašel jsem na MESH webu ani jejich mapu :-( To se musim nejdriv registrovat? Uff

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host