www.open-mesh.com
La Fonera Open-Mesh mini router - zakoupeni z USA ve více lidech [N]
Ahoj, Na internetu jsem narazil na velice zajímavý router, která nese název Open-Mesh Mini Router. Do tohoto routeru, můžete nainstalovat OpenWRT firmware atp. Open-Mesh mini router je defakto stejný jako La Foner verze FON2100. Nechá se koupit Open-Mesh za 29.90$, při 5ti kusech je cena 24.00$ za kus plus pošta při 5ti kusech je to cca 55.00$. Nebo je možné koupit verzi bez napájení a ta je za 19.90$. Myslím, že by se tu našlo určitě těch pár lidí, co by mělo router zájem. Více na stránkách open mesh:
To by mohl být nějaký problém, že je to USA verze? Jinak vnitřek (deska) je uplně stejná jako La Fonera verze FON2100
. Klidně bych si osobně objednal jeden kus, ale dát za router 19.90 + 50.00 posta je moc.. 

Andro no výborně..
konečně někdo. Takže v tom případě jsme dva. Už zbývají jen tři.
*re: jinak je možné mne kontaktova na irc, jsem skoro každý den - chinoo

*re: jinak je možné mne kontaktova na irc, jsem skoro každý den - chinoo

Naposledy upravil(a) Spooky dne 15 dub 2010, 16:02, celkem upraveno 1 x.
Ja vemu ty 3 kusy klidně pro AMP Sec
Ve Fóru používejte diakritiku a čtěte nápovědu než odešlete první post!
Takhle "draha" posta je prez fedex, ted maji v reseni USPS - mozna by to bylo levnejsi. Jeste to doresim po mailu, berou paypal, coz je super. Pokusim se co nejdriv doresit detaily a tak do par dnu sem dam info.. 
Takze: JA: 1 x Andro: 1 x backman: 3x

Takze: JA: 1 x Andro: 1 x backman: 3x
OK tedy. Bude to tedy 6 kusů. Cena za jeden je $24.00. Šet kusů vyjde na $144.00 + pošta via FedEx $57.65. Suma sumárum je to $201.65. Za kus i s poštou je to $33.60.
Jak se dohodneme na předání peněz? Je možné je poslat na účet, složenkou, nebo pomocí paypal.
Jak se dohodneme na předání peněz? Je možné je poslat na účet, složenkou, nebo pomocí paypal.
tajpanm ok pay pal neni problem.
jinak prosím uživatele: Andro 1 ks, backman 3 ks o potvrzeni (do 23.4.2010) že mají o router zájem. Pak zašlu číslo účtu kam zaslat peníze, popřípade Paypal. Budu brát celkem 7 routerů.
PS: v den posilani penez prosim o prevedeni penez dle kurzu 19,5 kc za $ + 50 kc posta po CZ. Na SK dle dohody
PS2: Cena pri 7 routerech je $168.00 + $67.46 (posta) = $235.46 celkem - Za 1 kus $33.63 * 19,5 = 656 kč za router + pošta po CZ/SK
jinak prosím uživatele: Andro 1 ks, backman 3 ks o potvrzeni (do 23.4.2010) že mají o router zájem. Pak zašlu číslo účtu kam zaslat peníze, popřípade Paypal. Budu brát celkem 7 routerů.
PS: v den posilani penez prosim o prevedeni penez dle kurzu 19,5 kc za $ + 50 kc posta po CZ. Na SK dle dohody
PS2: Cena pri 7 routerech je $168.00 + $67.46 (posta) = $235.46 celkem - Za 1 kus $33.63 * 19,5 = 656 kč za router + pošta po CZ/SK
Naposledy upravil(a) Spooky dne 16 dub 2010, 17:54, celkem upraveno 1 x.
Andro ano kvuli tomu, ze tam bezi jasager si router kupuju
Skoro všichni mi potvrdili kupi routeru. Nyni zaslu vsem cislo uctu, prosim o pricteni ceny postovneho po CZ/SK. Veškeré info je na PM

Naposledy upravil(a) Spooky dne 18 dub 2010, 11:08, celkem upraveno 1 x.
Průběžné info: Dnes bych měl mít od všech na cestě peníze směr můj účet. Počítam že mi na účet všechny platby (paypal, ostatní platby) dorazí maximálně do středy. Pak udělam objednávku a zaplatím routery. Jakmile bude nějaké změna, dám o ní hned info 

Pro informaci prilozim info z paypal kdy mi poslou penize na muj ucet:
Kód: Vybrat vše
# You asked us on Apr 18, 2010 to transfer 1,411.40 CZK from your PayPal account
# to your bank account. We are processing your request.
#
# The transfer normally takes 2-3 business days.
#
# The money should be in your bank account by Apr 25, 2010.
#
# We will email you if any problems occur with your request.
#
# Do you want to receive and withdraw larger amounts? Log in to your PayPal
# account to find out how. Click View Limits on your Account Overview page.
#
#
# Thanks,
#
# PayPal
Za stejny prachy mas v podstate original FON2200 nebo 2201, takze co jsi tim vlastne chtel dokazat? Ze se slozite 7 lidi a usetrite 70 Kc?
Je ten OpenMesh v nečem lepší? Ja myslim ze lepsi je Origo Fon, protoze muzete bud si hrat anebo vydelavat s FONem, pokud jste na dobrem miste (pripadne mit "jen" pristup do Fon site po svete). Opravte me pokud se pletu.. Ted koukam a česky prodejce nabizi puvodni Foneru pod 700 bez DPH pri kusovce...
Je ten OpenMesh v nečem lepší? Ja myslim ze lepsi je Origo Fon, protoze muzete bud si hrat anebo vydelavat s FONem, pokud jste na dobrem miste (pripadne mit "jen" pristup do Fon site po svete). Opravte me pokud se pletu.. Ted koukam a česky prodejce nabizi puvodni Foneru pod 700 bez DPH pri kusovce...
Ty 3 ks .. chtěl jsem Spookymu udělat radost.. testnu to a prodám takže nemám škodu.. Jinak je tak jaks psal.. Jo a lepší je o MESH firmware 

Ve Fóru používejte diakritiku a čtěte nápovědu než odešlete první post!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 7486 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od cocaine
31 bře 2017, 00:31
-