Přístup na router AirLive WL-5460AP v2

Obecně. Konfigurace běžných věcí a aplikací, připojení, ladění počítačové sítě, hardware, příslušenství, nářadí, topologie, antény, pigtaily, konektory..
Odpovědět
Uživatelský avatar
DjRabitt
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 15 led 2011, 18:20
Bydliště: Ryžoviště

15 led 2011, 18:44

Hojte. Nevíte někdo, jak zjistím heslo na mé AP AirLive WL-5460AP v2? Po zadání IP adresy mého routeru mi to napíše
Server http://192.168.100.252 požaduje vaše uživatelské jméno a heslo s komentářem: "Wireless Router (username: admin)"
Díky za pomoc.

Uživatelský avatar
BRUNO
Level 3
Příspěvky: 62
Registrován: 11 čer 2007, 22:15
Bydliště: Uherské Hradiště, CZ

15 led 2011, 21:06

Nejčastěji to bývá
username: admin
heslo: admin
Jinak pokud máš ještě originál krabicu, tak na ní je to taky napsané.

Uživatelský avatar
DjRabitt
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 15 led 2011, 18:20
Bydliště: Ryžoviště

16 led 2011, 15:08

No není to admin, ani nějaké standardní heslo. Vyzkoušeno.

Uživatelský avatar
JohnyRi
Příspěvky: 1
Registrován: 29 led 2010, 14:55
Bydliště: Liberec

17 led 2011, 13:24

Zkusil jsi to odklepnout bez hesla? Pokud by ani to nešlo, můžeš zkusit ještě airlive. Jinak ještě Google, nebo reset routeru

Uživatelský avatar
DjRabitt
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 15 led 2011, 18:20
Bydliště: Ryžoviště

18 led 2011, 16:23

Jo jo. Zkoušel jsem asi skoro všechno, ale bez úspěchu i AET. Reset nemůžu udělat, protože už neznám nastavení sítě, tak ji chci právě zálohovat. Na otázku u AirLive.com mi ještě neodpověděli, tak nevím. Prošel jsem asi 1000 stránek googlu, ale nikde řádnej návod jak se do Access Pointu nabourat. No tak fakt už nevím. Když na něco přijdu, tak dám vědět.

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

18 led 2011, 16:53

Mrkni na tohle.. Zhruba stejně lze zjistit heslo na každém access pointu.. Viděl jsem na netu návody by serial i na další hardware
http://manio.skyboo.net/mikrotik/

Uživatelský avatar
hermanek.t
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 10 črc 2010, 19:55

04 úno 2011, 10:07

Přečti tohle
Brutus is one of the fastest, most flexible remote password crackers you can get your hands on - it's also free. It is available for Windows 9x, NT and 2000, there is no UN*X version available although it is a possibility at some point in the future. Brutus was first made publicly available in October 1998 and since that time there have been at least 70,000 downloads and over 175,000 visitors to this page. Development continues so new releases will be available in the near future. Brutus was written originally to help me check routers etc. for default and common passwords
a pak si to stahni a prubni
http://www.hoobie.net/brutus/brutus-aet2.zip
Admin Edit: Ve Fóru linkujeme pouze originál webovky a verze programů

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

06 úno 2011, 18:29

Pokud máte zálohu konfigurace pak lze číst .bin formát programem Router Pass View
http://www.nirsoft.net/utils/routerpassview.zip

Uživatelský avatar
hunko
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 31 bře 2009, 08:25

07 úno 2011, 12:43

Nejčastěji to bývá
username: user
heslo: user

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host