Wireless injection patches BackTrack 5 Linux

Síťování, konfigurace síťových pravidel, bezpečnost, omezováni a filtrování provozu, konfigurace firewalů, regulace šířky pásma, stumbler a síťové nástroje obecně
Odpovědět
Uživatelský avatar
kozusnik
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 09 pro 2011, 18:07

11 pro 2011, 21:55

Ahoj, potřeboval bych poradit, kde si stáhnout wireless injection patche viz.
http://www.backtrack-linux.org/wiki/index.php/Compat-wireless
ten druhý odkaz v prvním "obdélníku". Odkaz prostě nefunguje - nemůže najít tu stránku. Nemohli byste mi poslat odkaz, odkud jinud by se to dalo stáhnout? A ještě jeden dotaz. Stáhnul jsem si Backtrack 5 R1 64bit GNOME. Otevřel .iso soubor a vypálil na DVD. Jenže mi DVD nejde ani nabootvat ani zapnout instalace z DVD, ani z .iso souboru. Moc děkuji za odpovědi

Uživatelský avatar
BRUNO
Level 3
Příspěvky: 62
Registrován: 11 čer 2007, 22:15
Bydliště: Uherské Hradiště, CZ

12 pro 2011, 10:42

Smím se zeptat jak si otevřel .iso a proč? Ten se přece před vypalováním neotvírá aby zůstal spouštěcí zavaděč DVD. Dej si do mechaniky prázdné DVD, pak spusť vypalovací program, vyhledej vypálit obraz CD/DVD. Zadej cestu k tomuto obrazu a dej vypálit. Pak už nabootuješ normálně. Ještě otázečka, máš nastavené v BIOSu jako první bootování z CD/DVD mechaniky?

No a Compat-wireless je zde
http://linuxwireless.org/download/compat-wireless-2.6/
Naposledy upravil(a) BRUNO dne 12 pro 2011, 10:50, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

12 pro 2011, 14:27

Je vůbec potřeba záplatovat ovládače v BackTrack 5? :)

Uživatelský avatar
kozusnik
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 09 pro 2011, 18:07

12 pro 2011, 15:06

Bruno:
V Biosu to mám nastavené..... Takhle je taky možnost to vypálit, ale myslím, že když otevřu .iso soubor a jeho obsah vypálím na DVD je to samé, jako když na DVD vypálím jeho obraz?

Android:
No já jsem si spustil BackTrack 5 v VMware a tam když napíšu "iwconfig" tak mi to nic nevyhodí (teda kromě záhlaví tabulky), tak sem myslel, že by se mohlo zpravit těmi záplatami....

Uživatelský avatar
BRUNO
Level 3
Příspěvky: 62
Registrován: 11 čer 2007, 22:15
Bydliště: Uherské Hradiště, CZ

12 pro 2011, 19:16

Tak to tě teda vyvedu z omylu. Pokud ten .iso obraz nevypálíš jako
obraz disku, příjdeš o spouštěcí zavaděč.
Už sem ti napsal jak máš postupovat, tak se podle toho prosím řiď.

Jinak jak podotýká Android, v BT5 to není potřeba (Compat-Wireless).
Napiš jakou wifi kartu máš.
A máš externí wifi, nevím zda jde ve WM-Ware možné vidět vnitřní
wifinu. Ve Virtual-boxu to nejde, jen s wifi do USB.
Naposledy upravil(a) BRUNO dne 12 pro 2011, 19:21, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kozusnik
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 09 pro 2011, 18:07

12 pro 2011, 19:27

Aha. To jsem nevěděl. Myslel jsem, že to vyjde nastejno. Tak díky;) budu zas o něco chytřejší..
Takže interní wi-fi nemůžu použít ve VMware? Kurnik, to je blbé. A nevíte nějaký podobný program?

Uživatelský avatar
BRUNO
Level 3
Příspěvky: 62
Registrován: 11 čer 2007, 22:15
Bydliště: Uherské Hradiště, CZ

12 pro 2011, 20:20

Stím VM-Ware nevím, nikdy se ho neměl. Virtual-box a Microsoft Virtual PC si
z vnitřní neporadí. Jinak neni zač, chybama se člověk učí :-)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host