Kismet New Core IP Range konfigurace BackTrack 4 Linux

Techniky sniffingu, odposlech dat, hardware, aplikace pro zachycováni dat a síťového provozu, Ettercap, Cain, Kismet, filtrování, analýza dat, keylogger
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lucky323
Level 0
Příspěvky: 9
Registrován: 23 úno 2011, 10:35

17 bře 2011, 11:05

Ahoj tak konečně jsem rozchodil Kismet ale marně jsem hledal kolonku IP RANGE. Koukal jsem
http://airdump.cz/sniffing-wifi-siti-napoveda-kismet/
kde to ukazuje a u mě nic. Moje otázka zní, ukáže se IP adresa jen když je na sítí provoz nebo se tam ta kolonka ip range zobrazuje pořád? Mám pocit že by se měla ukazovat pořád. Používám Backtrack 4. Předem děkuju za odpověď

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

17 bře 2011, 11:38

Pokud používáš Kismet New Core mrkni do menu.. V starší i novější verzi lze to co se zobrazuje ovlyvnit budto pomocí konfiguráku (starší verze) nebo pomocí menu (novější verze)..

Uživatelský avatar
Lucky323
Level 0
Příspěvky: 9
Registrován: 23 úno 2011, 10:35

17 bře 2011, 11:41

Jelikož v menu nic takového není tak to budu muset asi nakonfigurovat. Akorád nevím jak. Mohl bys mě třeba trochu nakopnout?

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

17 bře 2011, 11:44

Pokud by v menu nic takového nebylo pak to stěží můžeš vidět v odkazu který je v prvním postu.. Z paměti to nevím.. takže si to musíš proklikat sám..

Uživatelský avatar
Lucky323
Level 0
Příspěvky: 9
Registrován: 23 úno 2011, 10:35

17 bře 2011, 13:08

Neví někdo jak se nakonfiguruje IP RANGE v Backtraku? Hledal jsme ale nenašel :-(

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

17 bře 2011, 16:29

Cetls vůbec nápovědu u registrace do Fora?

Uživatelský avatar
Lucky323
Level 0
Příspěvky: 9
Registrován: 23 úno 2011, 10:35

17 bře 2011, 16:31

ano

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

17 bře 2011, 18:22

A kde pak máme verzi Kismet co používáme? :)

Uživatelský avatar
Lucky323
Level 0
Příspěvky: 9
Registrován: 23 úno 2011, 10:35

18 bře 2011, 13:11

Aj :-) já sem myslel že to se dá poznat z toho že používám Backtrac 4. Tak to se moc omlouvám. Koukal jsem na to a asi by to mel bejt KISMET 200. Bylo to napsané v pravém horním rohu. Tak snad už je všechno OK :-) Jeste přikládám fotku jak to zhruba vypadá.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti