Jak na Access Point s WPS a rate limiting?

Wi-Fi hacking, techniky a aplikace na prolomení zabezpečení bezdrátových sítí. Pentes, hacking Wi-Fi zranitelností, hack firmware, Hacking WLAN
Odpovědět
Uživatelský avatar
Firestone
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 28 bře 2013, 21:25

28 bře 2013, 21:30

Zdravíčko, zkoušel jsem si pohrávat s Access Pointem, které si nenechá líbit pokoušení se prolomení pomocí hádání PINů. Vždy mně Reaver upozorní, že byl překročen limit pokusů, odmlčí se na předepsaný počet sekund, pak to zkusí znova, ale nic už neproběhne a opět se vynoří hláška o přetažení počtu pokusů. Zkoušel jsem reaver volat pomocí následujících parametrů:
reaver -i mon0 -b [AP MAC] -a -c 1 -e "[AP name]" -d 15 -l 315 -v
See more at: http://xiaopan.co/forums/threads/ap-rate-limiting.3523/#sthash.kj9rrZ18.dpuf
Ale stejně to nepomůže a AP tvrdošíjně odmítá :( Když si pomocí macchangeru změním fyzickou adresu, tak se stejně scénář opakuje. Nemá s tímto problémem někdo zkušenost?

Uživatelský avatar
miggy
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 21 dub 2013, 09:09

24 dub 2013, 17:38

Ahoj

Tak očividne sme dvaja s týmto problémom. Skúšal som nastaviť pauzu medzi pokusmi pomocou parametru "-d", ale nepomohlo.

Uživatelský avatar
Slop
Level 1
Příspěvky: 26
Registrován: 28 pro 2009, 22:38

26 dub 2013, 16:23

A neni WPS lock?? Zkus wash -i monX...

Uživatelský avatar
Firestone
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 28 bře 2013, 21:25

29 dub 2013, 15:27

A ten wash je přímo nějaký parametr reaveru? A to má udělat co? Nemá to náhodou ignorovat WPS lock? Nebo to provádí něco jiného...?

Uživatelský avatar
miggy
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 21 dub 2013, 09:09

29 dub 2013, 16:07

Wash je súčasť Reaver-u. Alebo inak povedané nainštaluje sa spolu s ním. Určený je, aby zobrazil dostupné zariadenia (teda siete), ktoré podporujú WPS. Vo výpise potom vidíš, BSSID, ESSID, kanál, verziu WPS a WPS lock (ak sa nemýlim). Dobré je ho používať s parametrom "-C" ,ktorý Ti odfiltruje chyby. Teda napríklad:

wash -i mon0 -C

Dúfam, že som Ti napísal všetko potrebné a taktiež že som to napísal správne :)

Uživatelský avatar
Slop
Level 1
Příspěvky: 26
Registrován: 28 pro 2009, 22:38

30 dub 2013, 12:44

Presne tak, jak ti to popsal miggy... vidis tam wps locked: yes/no
Pokud je locked yes, mas smulu stejne jako ja :-(
Btw. Jde s tim neco udelat? Odpojeni od site nepomaha a porad je lock...

Uživatelský avatar
miggy
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 21 dub 2013, 09:09

01 kvě 2013, 05:38

Chvíľku som sa zaoberal s nastavením pauzy medzi pokusmi, ale aj tak mi vypisovalo, že nič z toho nebude, tak som sa na to vykašľaľ. Možno by pomohlo odpájanie a pripájanie k sieti, ale to som neriešil.

Uživatelský avatar
Firestone
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 28 bře 2013, 21:25

19 črc 2013, 09:33

Nemá někdo nějaké nové zkušenosti v této problematice?

Uživatelský avatar
miggy
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 21 dub 2013, 09:09

21 črc 2013, 11:35

Ahoj

Tak pred pár týždňami som si pre istotu pozrel, či daná sieť nemá "WPS lock" a nemala. Takže neviem prečo mi po pár pokusoch prestane fungovať reaver. Skúšal som aj lepšiu anténu, kde som mal signál okolo -60dBm až -70dBm, ale nepomohlo to. :(

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti