BackTrack zistenie access listu MAC adresy

Wi-Fi hacking, techniky a aplikace na prolomení zabezpečení bezdrátových sítí. Pentes, hacking Wi-Fi zranitelností, hack firmware, Hacking WLAN
Odpovědět
Uživatelský avatar
animal
Level 4
Příspěvky: 97
Registrován: 28 led 2012, 21:14
Bydliště: Trenčín

01 úno 2012, 10:22

Dobrý deň, chcel by som vedieť že keď nakonfigurujem wifi sieť bez hesla WEP/WPA hesla, zabezpečenú cez white list - povolené MAC adresy - či sa cez napríklad BackTrack dá zistiť aké MAC adresy sú na Acess Pointe povolené. I keby na sieti nikto nebol pripojený (niečo ako výpis povolených MAC adries)..

Uživatelský avatar
mist
Level 0
Příspěvky: 11
Registrován: 31 kvě 2010, 23:09
Bydliště: Praha

01 úno 2012, 11:32

Vzdáleně ne.

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

01 úno 2012, 11:38

Hned jak se na Access Point připojí první klient, MAC adresa onoho klienta lítá vzduchem a je zjistitelná.. Program jako Kismet toto hravě detekuje a MAC adresu přiřadí k Access Pointu.. Kismet je program a nepotřebuje konkrétní operační systém (BackTrack)..

Uživatelský avatar
animal
Level 4
Příspěvky: 97
Registrován: 28 led 2012, 21:14
Bydliště: Trenčín

01 úno 2012, 21:45

Ďakujem za odpoveď.... mam na notebooku nainštalovaný backtrack5 a tam je nejaký novy kismet v back track3 stačilo keď som zapol kismet a išiel ale v backtrack 5 pýta nastavenia add source v Intf mam dať zapnutý monitor mode čiže u mňa mon0 ale v ďalších name a 0pts neviem čo mam dať

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

02 úno 2012, 08:55

animal to je mrzuté.. :) Naštěstí každá Linux aplikace obsahuje slušný man
man něco
..třeba man kismet nebo man kismet_newcore. Pokud nevíš přesný název toho co potřebuješ napiš man kism a zmačkni TAB (doplní to zbytek slova nebo vypíše všechny aplikace začínající na kism).. Pak lze použít taky přepínač --help
něco --help

Uživatelský avatar
animal
Level 4
Příspěvky: 97
Registrován: 28 led 2012, 21:14
Bydliště: Trenčín

02 úno 2012, 16:43

veľmi ďakujem a ešte taký dotaz a keď mam vytvorenú tu sieť a nepripojím sa cez wifi ale cez kábel tak keď ma bude dumpovať tak dole sa mu nezobrazí že je niekto pripojení že?

Uživatelský avatar
W3Ph4ck
Level 1
Příspěvky: 27
Registrován: 15 zář 2011, 22:25

02 úno 2012, 22:38

já myslim že ne, neb mě airodump-ng ukazuje pouze připojené wifi klienty na AP

Uživatelský avatar
animal
Level 4
Příspěvky: 97
Registrován: 28 led 2012, 21:14
Bydliště: Trenčín

02 úno 2012, 23:30

okej ďakujem

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti