Prolomení WPA2 PSK - airodump-ng aireplay-ng

Podporované (promiskuita a monitor mode) zařízení, specifikace, vlastnosti, kompatibilita, alternativní konfigurace a firmware, patche, ovládače tretích stran
Odpovědět
Uživatelský avatar
Aresko
Level 0
Příspěvky: 8
Registrován: 09 lis 2009, 22:48

10 lis 2009, 14:25

Dnes som si podrobne preštudoval na Wiki Hacking wifi sieti. Išiel som pekne podľa návodov, či nerobím niečo zlé, ale bezúspešne. Stále my generuje data 10 za sekundu v aireplay-ng. Myslím, že viac s mojej karty nedostanem. Jediná vec, ktorá my pri hľadaní chyby vŕta hlavou je, že mám ovládač firmware. Neviem či to môže byť práve príčina, pomalého generovania dát. Ďakujem za rýchle odpovede, skvelé fórum. Záznam z WEP cracku (po 21 minútach).

airodump-ng
CH 1 ][ Elapsed: 21 mins ][ 2009-11-10 14:13

BSSID PWR RXQ Beacons #Data, #/s CH MB ENC CIPHER AUTH ESSID

00:1C:DF:CE:E8:64 35 100 12741 640 0 1 54e WPA2 CCMP PSK Aresko

BSSID STATION PWR Rate Lost Packets Probe
aireplay-ng
aireplay-ng -3 -b 00:1C:DF:CE:E8:64 -x 200 wlan0
No source MAC (-h) specified. Using the device MAC (00:18:F3:33:85:33)
13:55:13 Waiting for beacon frame (BSSID: 00:1C:DF:CE:E8:64) on channel 1
Saving ARP requests in replay_arp-1110-135513.cap
You should also start airodump-ng to capture replies.
^Cad 11495 packets (got 0 ARP requests and 0 ACKs), sent 0 packets...(0 pps)

Uživatelský avatar
Michal
Level 7
Příspěvky: 242
Registrován: 19 kvě 2008, 20:14
Bydliště: Košice

10 lis 2009, 15:00

Šifrovanie tvojho AP je WPA2 nie WEP!

Uživatelský avatar
Aresko
Level 0
Příspěvky: 8
Registrován: 09 lis 2009, 22:48

10 lis 2009, 15:39

Pekne som to prehliadol, ďakujem. Takže preto my to generuje dáta tak pomaly? Idem hľadať, ako sa crackuje WPA2.

Uživatelský avatar
Aresko
Level 0
Příspěvky: 8
Registrován: 09 lis 2009, 22:48

11 lis 2009, 11:54

Ahojte, skúšal som podľa jedného návodu crack WPA2. Mal som hneď niekoľko problémov. Prvý, najprv my všetko pekne v airodumpe ukázalo, myslím aj to čo je pod Station, neskôr sa k tomu vrátim. Všetko prebiehalo v poriadku, data my načítalo zhruba za 20 minút 30 000 Ivs. Aireplay fungoval, ako mal. Lenže, problém bol v tom, že keď som si dal aircrack, v súbore s koncovkou .cap nebolo nič, bol prázdny. Skúšal som to znova, ale už my neukazuje ani údaj pod Station. Reinstalol som aj Backtrack, ale stále nič. Viete my poradiť prečo my ho neukáže,a prečo my do súboru .cap, nič neuložilo aj napriek tomu, že data načítalo. Ďakujem

Uživatelský avatar
Michal
Level 7
Příspěvky: 242
Registrován: 19 kvě 2008, 20:14
Bydliště: Košice

11 lis 2009, 14:37

Crack WPA/WPA2 sa nerobí pomocou inicializačných vektorov!

Uživatelský avatar
Aresko
Level 0
Příspěvky: 8
Registrován: 09 lis 2009, 22:48

12 lis 2009, 16:17

Troška tej odpovedi nechápem, hľadal som tvoj výraz aj u strýka Googla, ale neviem o čo presne ide. Viete my poradiť ako to mám urobiť, aby my to išlo? Dnes som skúšal crack aj WEP. Ale stále mám probém so Station. Alebo to Station, je myslené ako inicializačný vektor? Ďakujem

Uživatelský avatar
Stealth
Level 5
Příspěvky: 127
Registrován: 18 bře 2009, 17:40

13 lis 2009, 17:15

Ešte nebolo prelomené zabezpečenie WPA/WPA2 na sposob WEP, takže pokusy o cracking nebudu účinné viď
http://arstechnica.com/security/news/2008/11/wpa-cracked.ars
http://www.networkworld.com/news/2009/082709-new-attack-cracks-common-wi-fi.html

Uživatelský avatar
cocaine
Level 7
Příspěvky: 398
Registrován: 29 dub 2008, 23:54
Bydliště: Země Oz

13 lis 2009, 19:38

Stealth 1. To o čem píšeš je irelevantní jelikož 99% Access Pointů používá WPA-PSK
2. Pokud odkazuješ na článek a ten odkazuje na další článek vkládej odkaz přímo na původní text
3. Ve fóru používáme diakritiku
Jednou deset minut a ušetříš hodiny

Uživatelský avatar
back
Level 3
Příspěvky: 66
Registrován: 07 dub 2008, 17:07
Bydliště: Sered

13 lis 2009, 19:39

Aresko slabo si hladal už len tu na fore sú príspevky podobného rázu.
Station? inicializačný vektor- neviem ako si hladal ale mne google rozhodne nezdochol. Vravíš že si podrobne študoval na wiki? Ten prvý nice obrazok od l403 si preskočil?
Jediná vec, ktorá my pri hľadaní chyby vŕta hlavou je, že mám ovládač firmware.
toto nemožem stráviť vo co go?
Naposledy upravil(a) back dne 13 lis 2009, 19:40, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

19 lis 2012, 13:04

http://airdump.cz/crack-wpapsk-ati-sdk-stream-calpp-pyrit-ubuntu-1004lts/
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host