Diskuze Hacking & Flashing Linksys

Fórum Diskuze je určeno výhradně ke komentování článků a novinek publikovaných na security portálu airdump.cz. K založení a psaní příspěvků je potřeba registrace.
Odpovědět
Uživatelský avatar
backman
Level 7
Příspěvky: 304
Registrován: 30 čer 2008, 17:01
Bydliště: Praha [CZ]

30 črc 2008, 02:39

Diskuze k článku Kamikaze a tutoriálu Hacking Linksys MMC a Linksys E3000 DD-WRT.

Každý článek (text, tutoriál) z airdump.cz lze komentovat v příslušné Diskuzi. Bez registrace (pokud o registraci nemáte zájem) může uživatel příspěvky pouze číst. Pro možnost deslání příspěvku je nutná registracei. Registrace umožňuje odebírat upozornění na dění ve vlákně na emailem.
Ve Fóru používejte diakritiku a čtěte nápovědu než odešlete první post!

j.a.r

30 črc 2008, 02:39

Dobry vecer. Prosim o pomoc. Koupil jsem si nove WRT54GL a chtel jsem si to predelat na Klienta a nejak jsem se do toho zamotal a nic mi nefunguje. Muzete mi prosim pomoct. moc vas prosim. Dekuji

wiresman

30 črc 2008, 02:39

Ahoj. Obnova ze zalohy nefunguje?

j.a.r

30 črc 2008, 02:40

Ahoj, problem je v tom, ze mi nefunguje webové rozhraní a podle návodu se mi to nedari zprovoznit, tak bych tam potreboval dostat aspon original firmware. Dekuju za pomoc.

zer0

30 črc 2008, 02:40

Pokud nefunguje webové rozhraní tak se na router připoj pomocí SSH nebo Telnet. Pokud nefunguje ani to, přepni router do recovery modu a pak se nato připojíš pomocí Telnet bez problému.

j.a.r

30 črc 2008, 02:40

Pres telnet to semnou komunikuje ale proste v tom neumim a podle navodu na webu mi to nejde. Kdybych to uz nechtel nijak komplikovat a nahrat zpet pouze original firmware, co musim v telnet udelat ? firmware mam ulozeny na C:.

zer0

30 črc 2008, 02:41

Pokud se dostaneš na router stačí podle návodu použít v (z) routeru příkaz wget nebo scp (je potřeba server http, nebo ssh kde je uložený firmware) a po nakopirování firmware zapsat.

j.a.r

30 črc 2008, 02:41

Chápu ale vždy mi to oznamuje, že adresa nebo soubor nefunguje, potřeboval bych přesnej návod. Spustím teda telnet, pak dam prikaz open 192.168.1.1, to vypada ze projde a prihlasi mě to. Pak bych tam chtel zkopirovat soubor WRT54GL_v4.30.11_012_ETSI_EN_code, ktery je umisten na C: nebo primo na strankach výrobce. Jak to tam mam nakopírovat?

wiresman

30 črc 2008, 02:41

Mám pocit, že jsem to už jednou psal. Příkazem wget stáhnout a příkazem mtd zapsat. Wget se používá:

wget http://adresa.com/slozka/firmware.bin

Pokud to nevezme .bin na .trx to lze upravit příkazem dd. Doporučuji navštívit IRC kanál airdump.net jinak tu bude 10 stránek diskuze o základních příkazech. Na webu je i EU firmware.

Uživatelský avatar
Spooky
Level 3
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2008, 17:47
Bydliště: Karlovarský kraj, Praha

16 lis 2008, 21:23

Vím, že jsem někde na nějakém zahraničním fóru viděl k Access Pointu připojené PDA. Nebylo by špatné něco takového udělat. Jinak k čemu všemu bude sloužit SD karta? Díky za odpověď.

Uživatelský avatar
backman
Level 7
Příspěvky: 304
Registrován: 30 čer 2008, 17:01
Bydliště: Praha [CZ]

17 lis 2008, 02:33

K instalaci dalších aplikací třeba, k ukládaní logů z Kismet atp..
Ve Fóru používejte diakritiku a čtěte nápovědu než odešlete první post!

Uživatelský avatar
cocaine
Level 7
Příspěvky: 398
Registrován: 29 dub 2008, 23:54
Bydliště: Země Oz

05 led 2011, 16:26

Ten Linksys E3000 je eye candy hračka :) Jak to šlape?
Jednou deset minut a ušetříš hodiny

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host