Backtrack 5 R3 64bit KDE rozhranie mrzne

Fórum Diskuze je určeno výhradně ke komentování článků a novinek publikovaných na security portálu airdump.cz. K založení a psaní příspěvků je potřeba registrace.
Odpovědět
Uživatelský avatar
ZoneSVK
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 28 úno 2013, 18:54

28 úno 2013, 20:11

Ahojte, ospravedlnujem sa ak tu uz podobna tema je ale narazil som na mensi problem.Rozhodol som sa do pc nainstalovat Backtrack 5 R3 64bit KDE ale nejde mi normalne spustit alebo lepsie povedane spusti sa ale zamrzne pri loadingu. Skusal som ho cez Virtualbox a aj normalne bootovanie cez BIOS (s DVD). Jednoducho sa zapne klasicky stlacim enter a vyhodi mi menu live cd je tam viac moznosti ved to poznate. Zvolím si napríklad BackTrack - Default Boot - Text Mode potvrdim zrazu cierna obrazovka a hore na lavej strane loading.. A tym to hasne jednoducho nic ine. Skusal som aj desktop GNOME to ide vpohode ale KDE mi je sympatickejsie a ponuka viac moznosti. Na nete patram uz par hodin kde by mohla byt chyba ale marne. Uz som aj rozmyslal ci nieje chyba v mojom PC kôli ovladacom alebo niecomu podobnemu. Backtrack Linux som stahoval z originalnej stranky. Budem vam velmy vdacny za kazdu radu. Moja zostava:
GPU: Gigabyte GeForce GTX670
CPU: Intel Core i5 3570k Ivy Bridge
Motherboard: MSI Z77G 45A
RAM: Corsair Blue Vengeance Low profile 8GB 2133MHz
HDD: WD Caviar Blue 1TB
SSD: Crucial M4 128GB
Primárny operačný systém: Windows 7 64bit Home Premium

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

28 úno 2013, 20:19

Nemáš náhodou RAM zapojenou jako Dual Channel? Pokud ano.. vytahaj vše z duálu a prubni to s polovinou - proste aby tam nebyl Dual Channel.
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Uživatelský avatar
ZoneSVK
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 28 úno 2013, 18:54

28 úno 2013, 20:23

Dakujem za odpoved RAM mam zapojenu do dualu.V zivote by ma nenapadlo ze toto môze byt pricina klobuk dole :)

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

28 úno 2013, 22:40

Hlavně to prubni a pak se raduj :D Nikdo nepsal, že to je příčina.. Pouze tip!
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Uživatelský avatar
ZoneSVK
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 28 úno 2013, 18:54

01 bře 2013, 16:26

Mal si pravdu ani bez duálu nejde :D asi sa budem musieť uspokojiť s rozhraním Gnome

Uživatelský avatar
Slop
Level 1
Příspěvky: 26
Registrován: 28 pro 2009, 22:38

02 bře 2013, 01:16

A nemáš ten soubor prostě jen poškozený? Zkoušel jsi to stáhnout znovu?

Uživatelský avatar
ZoneSVK
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 28 úno 2013, 18:54

02 bře 2013, 20:07

Mal si pravdu pravdu, došlo k chybe pri zápise. Ide mi to po novom stiahnutí :) Ďakujem.

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti