Prolomení WEP 150 000 inicializačních vektorů aircrack-ng nemá klíč

Nezařazené
Odpovědět
Uživatelský avatar
dejved
Level 0
Příspěvky: 16
Registrován: 29 črc 2009, 20:54

06 dub 2010, 13:59

Ahoj, i pres to ze mam nazbirano přes 150 000 inicializačních vektorů aircrack-ng nemůze nalezt heslo. Ptám jestli je to mozne? Soubory ukladam do .cap a ACK pres prikaz
aireplay-ng -1 0 -a 00:11:22:33:44:55 -h 00:11:22:33:44:55 mon0
probehne bez problemu hned napoprve. Pak zbiram data přes
aireplay-ng -3 -b 00:11:22:33:44:55 -h 00:11:22:33:44:55 mon0
Vše ok, v rozhraní airodump-ng vidim jak mi data jedou nahoru bez problemu.
aircrack-ng -b 00:11:22:33:44:55 xxxxx-01.cap
Nenajde nic a mam pocit ze kdyz nazbiram 500 000 IV's tak stale nic nevite v cem je problem? Díky

Uživatelský avatar
gorau
Příspěvky: 2
Registrován: 06 dub 2010, 14:37

06 dub 2010, 14:41

150 000? V klidu můžeš pokračovat, až budeš mít 3 000 000 IV's, tak si stěžuj :) Jednou se mi crack klíče povedl až při 1 200 000 IV's a to určitě jsou i horší situace.

Edit: když to ani s 3 000 000 IV's nepůjde, zkus v aicracku upravit fudge factor ( -f x) kde x je číslo od 3 nahoru. Osobně mi to nikdy nepomohlo, ale jedna paní říkala, že to pomoct může.
Naposledy upravil(a) gorau dne 06 dub 2010, 14:44, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dejved
Level 0
Příspěvky: 16
Registrován: 29 črc 2009, 20:54

06 dub 2010, 15:37

Ok budu čekat tedy dele už jsem myslel že je něco špatně v začátku

Uživatelský avatar
Laďoš
Level 1
Příspěvky: 39
Registrován: 22 bře 2009, 07:57

06 dub 2010, 18:24

A podařilo se ti to už někdy?Asi ne viď.Nepořebuje tolik dat.Spíš bych řek že nevíš co zadáváš a proč v příkazech.aircrack-ng sám udává jestli máš dostatak dat.Píše ti to hned pod generační tabulkou.
Naposledy upravil(a) Laďoš dne 06 dub 2010, 18:27, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dejved
Level 0
Příspěvky: 16
Registrován: 29 črc 2009, 20:54

06 dub 2010, 18:42

Vim přesně co dělam. a už se mi to v minlosti povedlo !! nechma vše spuštěne a pruběžne spouštím aircrack a napíše malo tak počkam a zase za za chvili zkusim až překročí tu hranici kterou napsal že potřebuje akorad že se ta hranice pořád posunuje

Uživatelský avatar
Laďoš
Level 1
Příspěvky: 39
Registrován: 22 bře 2009, 07:57

06 dub 2010, 19:01

Máš chybu v příkazech,si daleko od sítě,špatná anténa,chyba v asocisci. To všechno tomu nasvětčuje.

Uživatelský avatar
dejved
Level 0
Příspěvky: 16
Registrován: 29 črc 2009, 20:54

06 dub 2010, 19:59

ACK associace proběhne bez problemu, CHyba v přikazu jaka? na jine testovaci siti to udělam hned a postupouji stejně kvalita signalu -75 mno nevim

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

07 dub 2010, 00:02

dejved děláš několik chyb.. 1. nečteš pravidla (proto BAN) 2. nefiltrujes ivs proto máš hafo dat ale žádné ivs 3. používáš nejspíš starší aircrack-ng.. už několik měsícú stačí cca 25 000 ivs na prolomení WEP klíče..

Uživatelský avatar
gorau
Příspěvky: 2
Registrován: 06 dub 2010, 14:37

07 dub 2010, 09:11

25K IVs? To je nějaké pravidlo maxima? :) Hele, pokud jste někdo z Ostravy, prozradím Vám, kde je sít, kterou pod 1,2M IVs prostě nedáte. A je to obyčejný 104 bit statický WEP. Takže teorie, že na WEP klíč stačí 25 000 IVs zůstává stále jen nepotvrzenou teorií. I když ve většině případů ta teorie samozřejmě sedí..

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

10 dub 2010, 09:39

gorau to není teorie, flame tady ale zakládat nehodlám. Pokud pentesting děláš efektívně 25 000 ivs stačí a je jedno zda-li se jedná o 64 nebo 128 bit WEP klíč

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti