Hacking WiFi crack WPA - prolomení WPA-TKIP
Zdravim, mam nejakolik starych routru a testuju prolomeni HESEL, u jednoho wifi routru co měl WEP jsem heslo ziskal utokem(coz je vyborne), ale ted mam jeste dva:jeden je WPA-TKIP ktery by mel jit taky prolomit jako "WEP" bez nejakeho wordlistu atd , a WPA2 se mi podarilo pomoci sveho wordlistu ... muze mi nekdo poradit jak prolomit WPA s kodovanim TKIP ? cetl jsem a nasel jsem neco o prikazu " tkiptun-ng " ..dekuji za odpoved a podrobny postup
Podľa požiadavky - podrobný postup

Kód: Vybrat vše
http://www.mediafire.com/?yxkfmuvmq5h
díky si hodný, ale popravdě nerozumím ani slovu z toho (je to totiz ANJ a to ja nerad)....zapoměl jsem se zmínit že použivam BackTrack 4 Final na DVD .. myslel jsem třeba napsat neco takhle:
1)iwconfig (najedou wifi karty)
2)airmon-ng start wlan0 (wlan0=moje karta)
3)airodump-ng mon0(Mon0, (zaplo se monitorovani z minuleho prikazu"Mode monitorin on xxx"))
4) ted to skenuje site ....
5) atd atd atd atd atd
---
mohl bys to prosím nějak tak napsat: ..jenak děkuju moc za ten soubor cos uploadoval, aspon nekdo chytry se mi venuje ..
...
1)iwconfig (najedou wifi karty)
2)airmon-ng start wlan0 (wlan0=moje karta)
3)airodump-ng mon0(Mon0, (zaplo se monitorovani z minuleho prikazu"Mode monitorin on xxx"))
4) ted to skenuje site ....
5) atd atd atd atd atd
---
mohl bys to prosím nějak tak napsat: ..jenak děkuju moc za ten soubor cos uploadoval, aspon nekdo chytry se mi venuje ..

Chalani máte to v tom PDF, Temporal Key Integrity Protocol (TKIP) začína na strane 37. Nie je TKIP ako TKIP a spomínať "injektáž" len tak bez vysvetlenia, by mohlo viesť k neskorším nedorozumeniam, kedy sa užívatelia budú snažiť injektovať pakety kôli inicializačným vektorom čo nikam nepovedie. Ide o naozaj kvalitný materiál.
tetanus444 na postup ktorý žiadaš zabudni, nepomohol by ti keď tomu nebudeš rozumieť, resp. nebudeš sa orientovať v sieti.
tetanus444 na postup ktorý žiadaš zabudni, nepomohol by ti keď tomu nebudeš rozumieť, resp. nebudeš sa orientovať v sieti.
Naposledy upravil(a) Michal dne 20 úno 2010, 21:46, celkem upraveno 1 x.
No veď to som myslel. Pre heslá zadané podľa bezpečnostnej politiky je to nepoužiteľné.
Keď budeš čítať ďalej, nájdeš tam aj výkonnostné úvahy. Aby mal attak nepopulárnou metódou (bo iná v prípade kvalitného hesla už neostáva) zmysel musí "vo něco go". Vtedy sa dá investovať nejaké tisíce US$ do prenájmu clustra.
V dobe uverejnenia toho dokumentu boli špekulácie na tému: WPA prelomené za 60 sekúnd..., čo sa ukázalo až nie tak celkom pravdivé. Takže zatial zostáva akýkoľvek TKIP vpohode...
Keď budeš čítať ďalej, nájdeš tam aj výkonnostné úvahy. Aby mal attak nepopulárnou metódou (bo iná v prípade kvalitného hesla už neostáva) zmysel musí "vo něco go". Vtedy sa dá investovať nejaké tisíce US$ do prenájmu clustra.
V dobe uverejnenia toho dokumentu boli špekulácie na tému: WPA prelomené za 60 sekúnd..., čo sa ukázalo až nie tak celkom pravdivé. Takže zatial zostáva akýkoľvek TKIP vpohode...
antena88 1. Přečti si pravidla fóra kde najdeš i užitečné odkazy na tutoriály
2. Používej vyhledávač ve fóru nebo vševyhledávací modul který lze přidat do Firefoxu (prohledá všechný weby t.j wiki, fórum i portál)
3. Do diskuze se nevkládají další dotazy
4. Na airdump.cz je popsán způsob jak na kombinovaný wordlist
5. V downloadu je několik skriptů na generování wordlistu
2. Používej vyhledávač ve fóru nebo vševyhledávací modul který lze přidat do Firefoxu (prohledá všechný weby t.j wiki, fórum i portál)
3. Do diskuze se nevkládají další dotazy
4. Na airdump.cz je popsán způsob jak na kombinovaný wordlist
5. V downloadu je několik skriptů na generování wordlistu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- Informace
-