Dobry den, pročetl jsem hodně článků ohledně hackingu WIFi (crack wep klíče). Chci vyzkoušet prolomení zabezpečení WiFi sítěs tímto zabezpečením. Nevím jen zda je to s mojí konfiguraci možné. Dočetl jsem se, že ať budu dělat cokoliv s WiFi kartou Intel, tak to nepůjde. Chci se pouze ujistit. WiFi karta je: Intel (R) Wireless WiFi link 4965AGN (standartne "namontovana" do meho Notebooku Asus)
Předpokládám, že odpověď bude "nemožné" - v tom případě jakou koupit wifi kartu (nejlevnejsi moznou alternativu)? V obchodech jsem take viděl "wifi prsty" které se dají do USB a slouzi jako WiFi prijmac, je mozne pracovat i s USB wifi? Pokud ano, doporučíte mi něco? Předem děkuji za radu ohledne hardware. Tom
Intel 4965 crack WEP klíče (notebook asus)
Zdravím, nie je nutné čítať tony článkov. Stačí pozrieť na portál a použiť vyhľadávač. Mám na mysli článok o Packet Injection ipw 4965 AGN v operačnom systéme BackTrack 3 s upgradnutým jadrom. V dnešnej dobe je už k dispozícii BackTrack 4 beta s jadrom 2.6.28.1 s podporou pre injekciu paketov. Podľa môjho názoru je to stále experimentálne, autentifikácia je problémová, rovnako fragmentačný útok nespoľahlivý... Pasívnym zbieraním IVs v monitor móde by to ale šlo. S pomocou pri výbere novej karty rovnako poradí vyhľadávač na portáli.
S kartou IPW 4965 v backtracku 4.1 beta nie je problem prelomit wep. Authentifikacia sa ale riesi pomocou skriptu fake wpa_suplicant. Potom nie je ziadny problem s utokmi na -2 a -3 klienta. Fragmentacki utok som ale zatial netestoval.
-
- Informace
-