USB WiFi Connect IT Cl-88 + Backtrack5 R3 Parallels + Reaver

Obecně. Konfigurace běžných věcí a aplikací, připojení, ladění počítačové sítě, hardware, příslušenství, nářadí, topologie, antény, pigtaily, konektory..
Odpovědět
Uživatelský avatar
destinaty
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 19 led 2010, 13:10

18 říj 2013, 18:12

Mám MacBook pomocí Parallels jsem namontoval BackTrack5 R3. Usb Wi-fi connect IT Cl-88 podporuje jak Mac tak Linux (nekdo zde ji uz testoval)

Po dlouhem zprovoznovani se me ji ani nevim jak podarilo zprovoznit ze jsem v Network manageru skenoval site pak jsem skousel prunik do siti....nezdarilo se:) Stahnul jsem Reaver ale nevim jak ho nainstalovat a postupem stazeni z netu prikazem me neslo.. Poradite me jak naistalovat reaver-1.4.tar. Poradite me prosim. Nejsem uplnej trotl:) ale operační systém Linux ovladam mene..
Naposledy upravil(a) destinaty dne 18 říj 2013, 23:34, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

18 říj 2013, 20:59

Backtrack 5R3 Linux už obsahuje program Reaver, netreba ho inštalovať. Otvor Terminál a napíš príkaz:

Kód: Vybrat vše

airmon-ng
Ak sa ti dá tak to sem aj s odpoveďou okopíruj výstup príkazu airmon-ng. Pod Interface by malo byť niečo ako wlan0, alebo iné označenie, ktoré potrebuješ pre prácu s programami ako aircrack-ng alebo aj reaver.

Uživatelský avatar
destinaty
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 19 led 2010, 13:10

18 říj 2013, 23:33

Jasny ale kdyz dam prikaz

Kód: Vybrat vše

washl -1 mon0
takme to napise neznamy prikaz. Koukal jsem na youtube a oni to delaji pres tento prikaz a reaver.. Jen potrebuji jak nainstaluji reaver-1.4.tar.gz stazeny v rootu ...

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

19 říj 2013, 00:37

Znova ti to napíšem - Backtrack 5R3 už má v inštalovaný program Reaver. Ak chceš inštalovať inú/novšiu verziu, tak je treba staršiu verziu programu odinštalovať! A ten príkaz má byť:

Kód: Vybrat vše

wash -i mon0

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

19 říj 2013, 12:39

destinaty pan ma možná zásek :) Chceš tedy odinstalovat Reaver co byl do ISO BackTrack 5R3 "integrován" a instalovat (vlastní|novou|staženou) verzi Reaveru? Nebo nevíš, že Reaver je v BackTrack 5R3 "integrován" a v rámci omylu se snažíš o instalaci nečeho co tam už máš ?

Uživatelský avatar
destinaty
Level 0
Příspěvky: 6
Registrován: 19 led 2010, 13:10

19 říj 2013, 13:00

Nevedel jsem ze BackTrack již obsahuje Reaver :) Jaka verze Reaveru je v BackTrak 5 R3?? Jestlize je starsi nez 1.4 chtel bych ho tedy odebrat a nainstalovat aktualni verzi 1.4. Diky za rady :)

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

19 říj 2013, 13:13

To co hledáš je Nápověda (FAQ, -help, man)

Příklad: Linux:

Kód: Vybrat vše

man aircrack-ng

Kód: Vybrat vše

aircrack-ng -help
Příklad: Vlastní úsudek

Kód: Vybrat vše

Když čtu fórum kde vidím, že je používána diakritika = taky používám diakritiku
Příklad: Vlastní úsudek + Dedukce:

Kód: Vybrat vše

Koupil jsem Meka v zahraničí a ušetřil jsem díky tomu 10 000 Kč (t.j úsudek funguje)
Je toto důvod k tomu nepoužívat software klávesnici která diakritiku umí? :)
(Používat diakritiku pro tebe možná není komfortní.. Pro někoho ale nemusí být komfortní číst bez.. :)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host