Reset GPS trackeru TK 102 do výrobního nastavení

Obecně. Konfigurace běžných věcí a aplikací, připojení, ladění počítačové sítě, hardware, příslušenství, nářadí, topologie, antény, pigtaily, konektory..
Odpovědět
Uživatelský avatar
F_Str
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 04 zář 2013, 12:33

04 zář 2013, 12:47

Můžete mi někdo poradit, jak resetovat lokátor? Problém je v tom, že jsem udělal chybu v nastavení administrátorského čísla a těď mi už nebere žádné příkazy. Lze ho nějak resetovat přes počítač? Předem dík za radu.

Uživatelský avatar
cocaine
Level 7
Příspěvky: 398
Registrován: 29 dub 2008, 23:54
Bydliště: Země Oz

08 zář 2013, 14:28

K tomu GPS Trackeru není návod, nebo nefunguje příkaz (postup) uvedený v návodu? Dík za upřesnění.

Uživatelský avatar
F_Str
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 04 zář 2013, 12:33

08 zář 2013, 19:13

cocaine píše:K tomu GPS Trackeru není návod, nebo nefunguje příkaz (postup) uvedený v návodu? Dík za upřesnění.
V návodu o resetu nic není. Jediné, co se mi podařilo objevit na netu je přeinstalace firmware pomocí kabelu. Jiný reset (tlačítko) není.

Uživatelský avatar
cocaine
Level 7
Příspěvky: 398
Registrován: 29 dub 2008, 23:54
Bydliště: Země Oz

11 zář 2013, 09:53

Reset pomocí kódu?

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 460
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

11 zář 2013, 10:13


Uživatelský avatar
F_Str
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 04 zář 2013, 12:33

11 zář 2013, 19:07

Toto jsem už taky našel.
Můj problém je v chybně zadaném admin telefonním čísle. Místo "00420 ..." jsem uložil "00421 ..." . Tracker se mnou nekomunikuje, nejsem autorizované telefonní číslo.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů