BackTrack a USB WiFi karta TP-Link TL-WN727N

Obecně. Konfigurace běžných věcí a aplikací, připojení, ladění počítačové sítě, hardware, příslušenství, nářadí, topologie, antény, pigtaily, konektory..
Odpovědět
Uživatelský avatar
psychous3
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 08 zář 2012, 17:16

08 zář 2012, 17:21

Ahoj :) poradí mi někdo, jak rozjedu pod BackTrack USB WiFi kartu TP-Link TL-WN727N ? Dík.

Uživatelský avatar
psychous3
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 08 zář 2012, 17:16

08 zář 2012, 19:02

Nikde tu nevidím menu Editovat, tak jenom že to je Backtrack 5

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

09 zář 2012, 06:47

BT5 si zožeň ten najnovší BT5r3 aby si mal najnovšie ovládače.

Po štarte systému by si mohol otvoriť terminál a napísať príkaz

Kód: Vybrat vše

airmon-ng
stlač enter a okopíruj sem čo ti odpovie.

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

09 zář 2012, 06:50

Aj s tou kartou pripojenou v USB.

Uživatelský avatar
psychous3
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 08 zář 2012, 17:16

14 zář 2012, 14:38

Ahoj, nějakej dobrák bloknul na intru tohle forko.. tak sorrka. Ten BackTrack 5R3 nespustím - jenom černá obrazovka.... :/ vyberu po biosu graphic mode a potom už jenom černá obrazovka.

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

14 zář 2012, 22:15

To vypadá na zle vypálené LiveCD alebo máš 2 grafiky čo sa automaticky prepínajú ?

Skús stláčať F6 a vybrať šípkami (hore-dole) možnosť "noacpi" alebo aj "nomodeset".
Potom enterom označ a ESC a pokračuj ďalej.

Pozri tému Backtrack Linux Asus K53S Xserver startx

Uživatelský avatar
psychous3
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 08 zář 2012, 17:16

14 zář 2012, 22:50

Mám jenom integrovanou a dělám to přes LiveUSB jenže já kkt sem si zapomněl flashku na intru.. Tak to udělám až tam ;) pokusím se nějako vytunelovat tamní síť ať mi frčí i tohle super fórko ;) Díky moc a vyzkouším :)

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

15 zář 2012, 06:55

Na usb kľúči asi F6 nebude fungovať.

Možno by si to mal vyskúšať aj na inom pc, aby si vedel, že máš dobrý ten systém na USB kľúči.
Potom by mohlo pomôcť upraviť boot parametre v grub.cfg ako sa píše v tej téme.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host