Alfa AWUS051NH BackTrack 5 R2 airodump-ng

Obecně. Konfigurace běžných věcí a aplikací, připojení, ladění počítačové sítě, hardware, příslušenství, nářadí, topologie, antény, pigtaily, konektory..
Odpovědět
Uživatelský avatar
Fishx
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 21 bře 2012, 15:56

22 bře 2012, 01:24

Ahoj, nedaří se mi ji v Backtrack 5 R1 / 5 R2 rozjet Usb Wifi Alfa AWUS051NH . Má chipset Ralink 2870/3070 ovšem BackTrack mi ji načte s driverem rt2800sta. Monitor mod s tímto driverem jede ale žádnou wifi síť to následně v airodump-ng nenajde. Zkoušel jsem nainstalovat nový ovladač což se mi dle návodu výrobce nepodařilo
http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/ptlist.phtml?Category=105415
Jiné návody z různých fór taky nešly. Nemáte s tím nějakou zkušenost jak to rozběhat, popř. návod jak nahrát nový driver? Ve Windows XP mi jede bezproblémově. V BackTrack Linux se zatím učím. Děkuji za případnou reakci.

Uživatelský avatar
Sentello
Level 3
Příspěvky: 71
Registrován: 03 kvě 2010, 10:30

22 bře 2012, 21:59

Ahoj,
tuhle kartu mám taky... Jsou s ní jen problémy a moc dobře nefunguje.
Mě se ani nepovedlo jí přepnout do 5GHz... lituji že jsem právě za 5ghz dal těch 5 stovek navíc...

Ale teď k tvém problému. Mám BackTrack 5 R2 a nemám problém prolomit WEP nebo WPA/WPA2. Ovladače jsem žádné neinstaloval, jen jsem nainstaloval BackTrack a karta jede, občas je problém třeba skenovat v monitor módu - restartuji několikrát notebook a zase funguje.
Dělám všecko ručně v konzoly, nepoužívám žádné GUI ani skripty.

Uživatelský avatar
Fishx
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 21 bře 2012, 15:56

24 bře 2012, 14:20

Ahoj. Tak se mi podařilo ji rozjet v BT5R2 na druhém noťasu pod Win7. Pod Win XP mi to nefungovalo, nevím proč-packet injecton nejel. Nakonec v XP jede v BT4R2 ale také nejdou 5GHz sítě. Ovšem k prolomení WEP, WPA/WPA2 to funguje dobře. Máš pravdu škoda tech pár stovek, třeba do budoucna se to podaří rozchodit :) Je to škoda.

Uživatelský avatar
Sentello
Level 3
Příspěvky: 71
Registrován: 03 kvě 2010, 10:30

24 bře 2012, 18:22

jo takhle... ty to máš pod virtuálním strojem. takhle jsem to nikdy nezkoušel


No a když jsem to nakousl, funguje ti 5GHz v backtracku?

Uživatelský avatar
Fishx
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 21 bře 2012, 15:56

25 bře 2012, 15:48

Cauec tak v nakonec mi fungují v Backtrack 4R2 i 5GHz sítě..viz příloha..s ovladačem přímo co je v BT4R2. Hele máš nějakou zkušenost s příkazem tkiptun-ng?
Přílohy
snapshot1.jpg
snapshot1.jpg (74.47 KiB) Zobrazeno 375 x

Uživatelský avatar
Sentello
Level 3
Příspěvky: 71
Registrován: 03 kvě 2010, 10:30

26 bře 2012, 19:34

A funguje ti i odposlech na 5GHz


tkiptun-ng jsem moc nezkoušel neboť nevím jak zjistím který sítě maj zapnuté QoS. A zkoušet to na slepo nemá smysl --- můj názor

Uživatelský avatar
Stealth
Level 5
Příspěvky: 127
Registrován: 18 bře 2009, 17:40

31 bře 2012, 12:28

To, či používa sieť QoS je oznamované v Beacone.
Preskúmaj pole Beaconu "IEEE 802.11 Wireless LAN managament frame" vo Wireshark.

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti