BackTrack 5 R2 KDE32 root toor nefunguje

Síťování, konfigurace síťových pravidel, bezpečnost, omezováni a filtrování provozu, konfigurace firewalů, regulace šířky pásma, stumbler a síťové nástroje obecně
Odpovědět
Uživatelský avatar
romhre
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 28 kvě 2012, 19:40

28 kvě 2012, 19:42

Zdravim, resil uz nekdo nemozny prihlaseni? Login: roor Pass: toor a nic, pise login incorrect .. A kdyz pisu heslo nevim nic..
zkouseny pres wmware, nevi nekdo? Sem bezradnej. Down z origo BackTrack..

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

28 kvě 2012, 22:30

Má to byť takto:
Login:root
Pass:toor

Pri zadaní hesla sa kurzor nehýbe, ani neukazuje hviezdičky namiesto písmen ako je to vo win, ale tak to má byť (v Linuxe).
Treba heslo napísať a stlačiť Enter.

Uživatelský avatar
romhre
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 28 kvě 2012, 19:40

29 kvě 2012, 10:24

menom píše:Má to byť takto:
Login:root
Pass:toor

Pri zadaní hesla sa kurzor nehýbe, ani neukazuje hviezdičky namiesto písmen ako je to vo win, ale tak to má byť (v Linuxe).
Treba heslo napísať a stlačiť Enter.

jo,to sem zkousel ale presto nic..

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

29 kvě 2012, 13:04

ak to prihlásenie prebehlo ok, ale stále máš len čiernu obrazovku s textom, na spustenie grafiky napíš:
startx

a stlač enter.
Ak to neide, tak okopíruj všetko čo máš v termináli a daj sem.
Prípadne to odfoť a nahraj obrázok na nejakú stránku a link daj sem, nech vidíme o čo ide.

Uživatelský avatar
romhre
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 28 kvě 2012, 19:40

29 kvě 2012, 17:17

menom píše:ak to prihlásenie prebehlo ok, ale stále máš len čiernu obrazovku s textom, na spustenie grafiky napíš:

a stlač enter.
Ak to neide, tak okopíruj všetko čo máš v termináli a daj sem.
Prípadne to odfoť a nahraj obrázok na nejakú stránku a link daj sem, nech vidíme o čo ide.
zkusil sem napsat startx a rozjelo se to bez prihlasovani je to mozny? :-)
jinak muzu se te vyptavat ohledne backtracku? prosim?

Uživatelský avatar
menom
Level 6
Příspěvky: 170
Registrován: 29 zář 2011, 00:37

29 kvě 2012, 23:20

Prihlásenie a heslo pýtajú niektoré verzie, asi starší BT a tuším aj wifislax.
Polož otázku - niekto sa hádam nájde kto ju zodpovie...

Uživatelský avatar
unknown538
Level 0
Příspěvky: 15
Registrován: 24 kvě 2012, 04:49

30 kvě 2012, 22:37

to mi pride ze si asi vydel linux komzolu porve, nebo celkom linux ze ? teda ze si nevedel ze si us prihlaseny

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

03 čer 2012, 16:54

romhre proč cituješ poslední post?
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host