Problém X server v BackTrack 3

DDos útoky, crack hesla, OllyDbg, rAdmin, Metasploit, penetrační testy, ladění, Backtrack, Wifiway, Ubuntu, DVL, Nesus, Maltego a další..
Odpovědět
Uživatelský avatar
lu-tze
Level 0
Příspěvky: 9
Registrován: 23 srp 2008, 13:08

25 srp 2008, 14:35

Zdravím, stáhl jsem si a na flash drive nainstaloval BackTrack 3. Bootovat mi jde v pohodě, všecko jde bez problému až do startu Xek. Problikne mi černá obrazovka s kurzorem vlevo nahoře a v konzoli vypíše err 104, "no screen(s) found, giving up." Zkoušel přes příkazy jako xorgsetup, xorgconfig apod. nastavit xorg.conf - nastavil se v pořádku. Ale Xka se ne a ne spustit.... máte někdo zkušenosti s touto chybou? Případně nějaké nápady jak to zprovoznit? PS: KDE ve VESA mi jede v pohodě... nejspíš ovladače karty? Mám notebook Asus F5VL s upgradem ramky na 2GB, grafická karta je ATI X2300. Na disku mám *buntu 8.04 LTS, funguje v pohodě, při instalaci nebyl žádný problém, funguje i akcelerace. Předem díky za jakoukoli odpověď

Uživatelský avatar
BRUNO
Level 3
Příspěvky: 62
Registrován: 11 čer 2007, 22:15
Bydliště: Uherské Hradiště, CZ

08 zář 2008, 17:54

Tak poradit ti nemůžu, ale dělá to i mě když mam BT3 nainstalovaný na HDD a to mám NVIDII 8600GT. Pokud ho v PC nemám funguje korektně. Pamatuju si ale že starší BT2 musel mět pro ATI zvlášt ATI.lzm modul. Byl v downloadu na stánkách BT, už sem ho tam ale nenašel. Možná ho někde mám, musel bych moc pohledat. Ozvy sa esli ho budeš chtět. Musím tě ale upozornit, že na netu su málo. Jezdím po světě. Třeba ho má i někdo jinný.

Uživatelský avatar
backman
Level 7
Příspěvky: 304
Registrován: 30 čer 2008, 17:01
Bydliště: Praha [CZ]

08 zář 2008, 22:33

Příkaz xconfig nefunguje? Jinak doporučuji nastartovat pomocí VESA, pak instalovat poslední ovládač pro ATI.
Ve Fóru používejte diakritiku a čtěte nápovědu než odešlete první post!

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti