Mám WEP klíč ale připojení nefunguje

DDos útoky, crack hesla, OllyDbg, rAdmin, Metasploit, penetrační testy, ladění, Backtrack, Wifiway, Ubuntu, DVL, Nesus, Maltego a další..
Odpovědět
Uživatelský avatar
eddy
Level 1
Příspěvky: 28
Registrován: 12 led 2008, 11:22

21 led 2008, 20:05

Zdravim vsechny, podarilo se me rozlustit WEP klic, jenze nastal problem. Pri pokusu o pripojeni do site me to napise omezene nebo zadne pripojeni. Proto jsem si zmenil MAC na adresu, ale stale nic. Pote jsem v etherealu projizdel tuto sit ale nikoho jineho nez me jsem na siti nenalezl od koho bych si mohl naklonovat udaje, nebo zjistit nejaky rozsah IP. Proto jsem vybral nejake podezrele IP ktere jsem pak rucne vlozil do IP adresy a nahle pripojeni pise pripojeno ale bohuzel net ci sit nejede :-( Nenapada nekoho neco?? Predem dik za radu

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

21 led 2008, 21:05

Prvne bych zjistoval o jakou sit se jedna :) Znam typka co o vikendech dobyval nejmenovanou sit cca pul roku a kdyz jsem se mu na to podival zjistil jsem, ze nabortil koncak na p2p lince, APecko ze ktereho sel dal uz jenom kabel do routeru a odsud kabely do kompu po baraku :) Pro lepsi pochopeni.. i kdyz se na takove apecko dostanes.. pokud nesedis z opacny strany nikam se nedoserfujes.
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Uživatelský avatar
eddy
Level 1
Příspěvky: 28
Registrován: 12 led 2008, 11:22

21 led 2008, 21:59

No měl by to být přístupový bod poskytovatele internetu v naší obci :-)

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

21 led 2008, 22:11

No tech ap muze byt vic ze ano.. a ne kazde ap je ap.. Wireshark a hezky cist data. Nic lepsi me nenapada
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Uživatelský avatar
eddy
Level 1
Příspěvky: 28
Registrován: 12 led 2008, 11:22

25 led 2008, 11:47

Zdar lidi. Jak poznam kolika bit klic ma sit, kterou chci rozlustit, kdyz zadam 64 nebo 128 bit tak me to vyhodi porad ten samej. Napadlo me, co kdyz to bude treba 256 bit klic? Jsu zklamanej, louskal jsem klic z druhy strany baraku a dolouskal jsem se k tomu samimu. Zel pro me je to to same (omezene nebo zadne) pripojeni, zmenim IP adresu a hlasi pripojeno, i data se vymenuji ale stale nic nejede. Nechce se nekdo mrknout na vystupni soubor z etherealu jestli by nepoznal neco vic? Nebo pokud by byl nekdo od tedobroty, ze bych mu poslal treba na mail co jsem odchytl ze by na to hodi voko co delam spatne? Dik.

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

25 led 2008, 13:28

Delku klice nepoznas. Ten log nahraj nekam na web, pokud nemas web regni si nejaky nick na freehostingu. Tam to uploadni by FTP a postni link, odsud si to muze kdo ma zajem stahnout a juknout nato. Pokud lousknes klic tak jiny klic neexistuje. budto je to co mas nebo to nelousknes a pak nemas nic. To neni vestba ale crack hesla.
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Uživatelský avatar
eddy
Level 1
Příspěvky: 28
Registrován: 12 led 2008, 11:22

28 led 2008, 14:44

zdar lidi tady posilam link na mnou zachycena data pokud by jste se na to nekdo mrkl a neco vas napadlo v cem je problem tak vam budu vdecnej diky. jeste jsem podle mac zjistil, ze by se melo jednat o Access Point zn. Tellus. Download logu: http://nahraj.cz/download/120152691723/2952

Uživatelský avatar
wifiown
Level 1
Příspěvky: 38
Registrován: 04 srp 2007, 11:27

30 led 2008, 10:19

Mne program Cain rozluskol toto:

WEP Key found !
Hex: 51A65BDF40
ASCII:

Kdd som prestavil Fudge Factor na 2 alebo 32, stale naslo to iste. V Aircrack-ng bol vysledok ten isty. V konfiguracii bolo mozne nastavit i viac bitov. Skusil som 64,128. Silnejsie sifrovanie (152 a 256) slo pridlho, mam slabe PC.

Uživatelský avatar
eddy
Level 1
Příspěvky: 28
Registrován: 12 led 2008, 11:22

31 led 2008, 11:44

jo dikec me to naslo ten samej klic ten bude asi good, ale bude tam jeste jine zabezpeceni nebo fakt nevim cus

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

31 led 2008, 23:48

Nauč se analyzovat síťový provoz, určit zarřízení případně topologii sítě. Síť můžes číst jako knihu. Čím víc čteš tím víc chápeš. T.z o jaký druh sítě se jedná, určit typ (značku) zařízení v síti, topologii moct nakreslit schema. Budes prekvapen pokud zistis, ze jsi pouze v distribucni siti ktera funguje pomoci ethernetu na posledni staci.
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Uživatelský avatar
ceklis
Level 1
Příspěvky: 26
Registrován: 10 kvě 2008, 15:59

12 srp 2009, 18:30

[10] Ako mám zistit či sa jedná o pripojenie do internetu alebo distribučnú sieť?

Uživatelský avatar
cocaine
Level 7
Příspěvky: 398
Registrován: 29 dub 2008, 23:54
Bydliště: Země Oz

12 srp 2009, 20:08

[11] mohu se zeptat proč cituješ post za který hned píšeš dotaz a proč píšeš do rok staré diskuze? Odopověď najdeš přímo v postu číslo 10. Odvozovat = síťová anlýza = síťový analyzér.
Jednou deset minut a ušetříš hodiny

Uživatelský avatar
ceklis
Level 1
Příspěvky: 26
Registrován: 10 kvě 2008, 15:59

13 srp 2009, 08:35

aby som zbitocne neotvaral novu temu..

kde je post čislo 10?co je to post?

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti