Jak spustit ipw3945 na BackTrack 3

DDos útoky, crack hesla, OllyDbg, rAdmin, Metasploit, penetrační testy, ladění, Backtrack, Wifiway, Ubuntu, DVL, Nesus, Maltego a další..
Odpovědět
Uživatelský avatar
knube
Level 0
Příspěvky: 10
Registrován: 28 pro 2007, 21:17

31 pro 2007, 10:44

Zdravim, spustil jsem z Live CD BackTrack 3 a nevim, jak uvest do provozu moji WiFi kartu. Jedna se o integrovanou Intel ipw3945. Kontralka wifi karty nesviti a kdyz dam prikaz iwlist scanning, tak tu o rozhrani wlan0 vypise network down. Opravdu nevim, co a jak, aby se karta zprovoznila. Diky moc za kazdou radu. Pripadne jak v BT3 pak aktivuji na moji kartu packet injection? Dekuji

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

31 pro 2007, 13:49

Ahoj. Bezdratova miniPCI karta ipw3945 (ipw4965) funguje v Backtrack 3 bez problemu, vcetne injekce paketu (packet injecion). Muzes ji nahodit rucne pomoci prikazu

Kód: Vybrat vše

rmmod ipwraw
cd /usr/src/drivers/iwlwifi-1.0.0/
./unload
./load ;sudo -s
pro bezny provoz a

Kód: Vybrat vše

rmmod ipwraw
cd /usr/src/drivers/iwlwifi-1.0.0/
./unload
modprobe ipwraw ;sudo -s
pro injekci paketu. Pokud myslis, ze pro tebe nebude problem navstivit menu, vse muzes udelat pouhym kliknutim na ikonu. (Detail.. kdyz to udelas rucne bude svitit kontrolka WiFi :)

Obrázek

Good luck v badani :)
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Uživatelský avatar
knube
Level 0
Příspěvky: 10
Registrován: 28 pro 2007, 21:17

02 led 2008, 12:55

Moc dekuji, hodne mi to pomohlo. Zkousim si hrat s Airoscript a kdyz pouziju volbu scan, pak 2, a pak zadam 11, jako aby to scanovalo kanal 11, tak mi vyskoci okno s airodumpem, to funguje dobre, ale kdyz se vratim do okna, kde bezi airoscript, tak je tam tato hlaska

Kód: Vybrat vše

Warning: Cannot convert string "nil2" to type FontStruct
xterm: unable to open font "-Misc-Fixed-Medium-R-Normal--20-200-75-75-C-100-ISO10646-1", trying "fixed".
Nevite, co s tim? Dekuji :)

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

02 led 2008, 20:54

Vse je v tom oznameni. Nemuze to najit pismo ktere je uvedeno v konfiguracnim skriptu a na konci se pise fixed, t.z vec je vyresena. Skript lze upravit nebo doinstalovat chjybejici pismo (nepouzivejte ve foru diakritiku!). I ja dekuju.
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Uživatelský avatar
Stewe
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 21 črc 2008, 23:20

22 črc 2008, 00:41

Čau, podle popsaného postupu z vrchu stránky pri zápisu cesty dostanem chybovou hlášku no such file or directory. Pres Konqueror jsem se díval na cestu na zmiňovaném místě chybí složka drivers. V čem dělám chybu? Diky za odpověď.

Uživatelský avatar
cocaine
Level 7
Příspěvky: 398
Registrován: 29 dub 2008, 23:54
Bydliště: Země Oz

22 črc 2008, 01:29

Možná proto, že používaš (reaguješ), proti pravidlům fóra, na příspěvek z roku 2007, kdy byla k dispozici nejspíš jiná verze Backtrack než jakou používáš?
Jednou deset minut a ušetříš hodiny

Uživatelský avatar
Stewe
Level 0
Příspěvky: 7
Registrován: 21 črc 2008, 23:20

22 črc 2008, 11:21

Používám BackTrack 3 Final. Omlouvám se, jsem tu nový, nemám s Linuxem zkušenosti, všechno je pro mě nové...
Naposledy upravil(a) Stewe dne 22 črc 2008, 11:22, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host