Chybné zobrazení čísla kanálu

DDos útoky, crack hesla, OllyDbg, rAdmin, Metasploit, penetrační testy, ladění, Backtrack, Wifiway, Ubuntu, DVL, Nesus, Maltego a další..
Odpovědět
Uživatelský avatar
goms10970
Level 0
Příspěvky: 10
Registrován: 27 pro 2011, 20:15

27 pro 2011, 20:30

Při scanovaní wifi sití se někdy zobrazí sít kde channel není od 1 - 13 ale třeba 117.. Neví někdo co s tím ? Děkuji za odpověd..

Uživatelský avatar
Stealth
Level 5
Příspěvky: 127
Registrován: 18 bře 2009, 17:40

27 pro 2011, 20:48

To bude zrejme chybne prijatý rámec, kde je chyba na začiatku v poliach oznamujúcich rôzne údaje, medzi iným aj číslo kanálu. Pomôže nastaviť kartu (ovládač) na zahadzovanie chybných rámcov ak je takáto možnosť. Zvyčajne niečo ako: dropcrc=0, dropphy=0

Uživatelský avatar
goms10970
Level 0
Příspěvky: 10
Registrován: 27 pro 2011, 20:15

27 pro 2011, 20:57

Stealth píše:To bude zrejme chybne prijatý rámec, kde je chyba na začiatku v poliach oznamujúcich rôzne údaje, medzi iným aj číslo kanálu. Pomôže nastaviť kartu (ovládač) na zahadzovanie chybných rámcov ak je takáto možnosť. Zvyčajne niečo ako: dropcrc=0, dropphy=0
Zkoušel jsem tři Wifiny integrovanou Atheros , TP-Link WN422G, Air Live Dual band X.USB.... Najde mi třeba 20 siti a jen ta jedna zlobí.... a to cislo kanalu se měni.... Postup jak nastavit ovladač ? Díky moc...

Uživatelský avatar
Stealth
Level 5
Příspěvky: 127
Registrován: 18 bře 2009, 17:40

27 pro 2011, 21:08

Na Atheros sa to da takto: (paltí pre Madwifi, pre novšie ovládače to nemám otestované)
echo '0' > /proc/sys/net/ath0/monitor_crc_errors # echo '0' - Disable CRC errors checking
echo '0' > /proc/sys/net/ath0/monitor_phy_errors # echo '0' - Disable PHY errors checking
Na ostatných treba preskumat kód ovládača. Na Ralinkoch sa dá vydolovať v kóde informácia "ako", ovšem treba to doprogramovať.

Uživatelský avatar
goms10970
Level 0
Příspěvky: 10
Registrován: 27 pro 2011, 20:15

27 pro 2011, 21:18

Co ztracim touto upravou ? Používám BT5 R1... Jinak díky moc jdu zkusit upravu... ale píšeš zde o Ath? Ja mam Wlan nebo Zydas nebo tak něco... nebo mam hledat oznaceni pomoci dmesg ?

Uživatelský avatar
Stealth
Level 5
Příspěvky: 127
Registrován: 18 bře 2009, 17:40

27 pro 2011, 21:32

To nieje úprava, ale nastavenie. Slušne naprogramované ovládače tie chyby vedia zobrazovať ako štatistiku (počet chýb). Pomocou toho sa dá vyladiť bezdrátová linka tak, aby poskytovala pokiaľ možno čo najlepšie prenosové parametre. Tiež sa dajú pomocou týchto chýb odhlaliť rôzne rušenia cudzích staníc. Pre iné ako Ath, treba hľadať v kóde ovládača, alebo README + doprovodných textoch.

Uživatelský avatar
goms10970
Level 0
Příspěvky: 10
Registrován: 27 pro 2011, 20:15

27 pro 2011, 21:41

Díky... sedim na pivku a baterka dosluhuje... zaplatím a tak do 20min jsem doma... jestli tu budeš tak pisnu jak jsem dopadl... jinak díky.... mimo tema Da se scanovat 5 Ghz ? Když už mám tu dual wifinu.... tak za 20min nebo zítra....

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

07 led 2012, 03:10

Stealth je zájem o live odprezentování deauth útoku před cca stovkou lidí.. Máš zájem? :)
Ve Fóru používáme diakritiku, než se ptáme čteme nápovědu a pravidla fóra!

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host