Změna uživatele Administrátor v školní síti

IDS, detekce útoků, analýza a vyhodnocení systémových událostí a logů v lokálních bezdrátových a metalických sítích
Odpovědět
Uživatelský avatar
liak
Level 0
Příspěvky: 11
Registrován: 04 dub 2009, 19:08
Bydliště: Praha 5 Barrandov

04 dub 2009, 20:01

Ahoj, měl bych dvě otazečky.

a) Máme školní sít a ja bych potřeboval změnit si učet z Usera na Admin už jsem zkoušel v CMD, ale tam to hazí chyby.

b) Ve škole mame WiFi, zaheslovanou, jak zjistim heslo? Nic o te WiFi sítinevím. Dikz za rady.

Uživatelský avatar
N3ph8t3r
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 21 bře 2009, 22:37

05 dub 2009, 12:06

a)A prečo to nerobiš v CMD? HMM? Lebo cez zo sa to robi podla mňa najlepšie. Ako ti to hlási chyby , asi si to potom zle napisal. Alebo admin všetko zablokoval.

b) Zistuje sa to velmi ťažško a zložito a je na to vela programov na zistenie ale najviac by som ,keby to chceš zistiť tak sniffovaním alebo naistaluj si BT.

Uživatelský avatar
liak
Level 0
Příspěvky: 11
Registrován: 04 dub 2009, 19:08
Bydliště: Praha 5 Barrandov

05 dub 2009, 16:28

Admin vsecko zablokoval...:( je to smutný..:) zkousel jsem i vytvorit novy acc a admin pravomoceni ale nejde...:( zkousel jsem..:
# @echo off
# net user jmeno heslo /add
# net localgroup administrators jmeno /add

Uživatelský avatar
N3ph8t3r
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 21 bře 2009, 22:37

05 dub 2009, 16:41

Ja som hackol amina inak, napišem ti to. Takto to napiš na prikazový riadok.
#net user
Objavia sa uživatelia a ty musiš najsť, že kto do akej (ktorému uživatelovi) patrí skupiny
#net user (meno toho uživatela) *
Spýta sa na heslo - nič nezadaš! Stalčiš enter a potom znova enter. Ak sa chceš prihlásiť na admina, vložíš prihlasovacie meno (to je tam napisane). A za heslo nič nedaš a normalne sa prihlasiš a to je všetko.
Naposledy upravil(a) N3ph8t3r dne 05 dub 2009, 16:47, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
liak
Level 0
Příspěvky: 11
Registrován: 04 dub 2009, 19:08
Bydliště: Praha 5 Barrandov

05 dub 2009, 16:50

Změna hesla, jo? Žel přesně toto jsem taky zkoušel, ukaze se mi tam jen Administrator, Guest, takový to Help asistent a SUPORT...

Uživatelský avatar
N3ph8t3r
Level 0
Příspěvky: 4
Registrován: 21 bře 2009, 22:37

05 dub 2009, 17:01

Jaj kurnik určite jak, že ti to nemôže isť tak tam daj meno toho použivatela ako Administrator to si skušal?

Uživatelský avatar
liak
Level 0
Příspěvky: 11
Registrován: 04 dub 2009, 19:08
Bydliště: Praha 5 Barrandov

05 dub 2009, 17:26

Jo, jo..hazí to chyba 5?..myslim..operace se nezdarila.. :(

Uživatelský avatar
android
Level 7
Příspěvky: 461
Registrován: 10 říj 2008, 22:48

06 dub 2009, 00:35

Mrkni na tutoriál změna hesla administrátora.

Uživatelský avatar
liak
Level 0
Příspěvky: 11
Registrován: 04 dub 2009, 19:08
Bydliště: Praha 5 Barrandov

06 dub 2009, 05:13

Dik, testnu.:) akorat se ve skole budu muset zasit nekde v rohu aby si toho nikdo nevsiml..:F

Uživatelský avatar
Cheetah
Level 0
Příspěvky: 17
Registrován: 22 zář 2009, 09:48
Kontaktovat uživatele:

14 říj 2009, 07:27

:-))) pokud ma admin alespon trochu rozumu, tak jsi normalni user, co nemuze VUBEC NIC!! A pokud si s tim trosicku pohral, tak zmena lokalniho admina (tomu zabranit nelze) ti pomuze do dalsiho restartu, kdy se vsechno znovu zresetuje. I kdyz na skole bych to asi necekal.
Ja bych postupoval:
reset lokalniho admin uctu.
zjistil bych, jestli nahodou stejne heslo neni i na DC
nainstaloval sniffer
koukal po siti, event presvedcil DC, ze jsem GW, aby prese me sla komunikace smerem ven a koukal chvilku do protokolu, co se objevi.
Ale podle tvych poznamek necekam, ze tohle das dohromady :-). Ale drzim palce, takovy jsem mel nejradeji, byla to vzdycky vyzva byt o krok napred :-)
JF

Uživatelský avatar
volny.a2
Příspěvky: 2
Registrován: 20 led 2013, 14:33

20 led 2013, 14:40

zkus ve škole spustit wireles key portable jsi ho uploadni na google disk přejmenuj ho změn ikonu exe s spust ve škole na compu třeba ti da heslo na wifi pokud byl nebo je kni připojen nebo školni notebook pokud je

Uživatelský avatar
volny.a2
Příspěvky: 2
Registrován: 20 led 2013, 14:33

20 led 2013, 14:42

hm to vyše by mi dalo problem dat dohromady taky ale snad bych nato přišel
měl bych zpusob zpustit na to heslo neco portable na zjištěni a když ne vim tak bios a zkusit to heslo jestli neni stejne a pak jit do biosu dat boot cdrom a zpustit tam ohtrack najak tak (vypaleny jako iso) na google najdeš lehce viz klič slova hacknuti uživatele we windous

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host