Jak naprogramovat exploit v C++

PHP, Shell, Exploits, Utils, Programování (programovací jazyky, zdrojáky atp)
Odpovědět
Uživatelský avatar
josifekk
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 03 pro 2009, 21:39

03 pro 2009, 21:44

Dobrý den, začínam programovat v C++ Chtěl jsem se zeptat jak udělat exploit v C++ ? Děkuji.

Uživatelský avatar
Michal
Level 7
Příspěvky: 242
Registrován: 19 kvě 2008, 20:14
Bydliště: Košice

03 pro 2009, 23:42

Písanie exploitov je niečo ako posledná méta, resp. jedna z posledných... Nikto ti nevysvetlí ako ho napísať, pretože tak otázka nestojí. Teoretické a praktické základy písania exploitov bude v blízkej dobe rozoberať pripravovaný článok.

Uživatelský avatar
josifekk
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 03 pro 2009, 21:39

04 pro 2009, 12:41

tak sem napište aspon zdrojak exploit kterej něčeho zneužije

Uživatelský avatar
Michal
Level 7
Příspěvky: 242
Registrován: 19 kvě 2008, 20:14
Bydliště: Košice

04 pro 2009, 23:56

Skôr ako nejaký kúsok kódu strelíš do sveta odpovedaj si najprv na otázku či si pripravený niesť následky.

Kód: Vybrat vše

svn co svn://devel.offensive-security.com/exploitdb

Uživatelský avatar
josifekk
Level 0
Příspěvky: 3
Registrován: 03 pro 2009, 21:39

05 pro 2009, 12:40

co to je ?

Uživatelský avatar
wire
Level 8
Příspěvky: 696
Registrován: 15 kvě 2007, 22:44
Bydliště: Praha

10 čer 2013, 08:10

josifekk Odkaz na systém pro správu a verzování zdrojových kódů. Konkrétně exploitů ;)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host