Metasploit Framework Web Interface

PHP, Shell, Exploits, Utils, Programování (programovací jazyky, zdrojáky atp)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Michal
Level 7
Příspěvky: 242
Registrován: 19 kvě 2008, 20:14
Bydliště: Košice

23 srp 2008, 18:14

Metasploit Framework Web Interface - Potreboval by som radu, používam BackTrack 3 Final live CD, rausb0, Framework version2, spustim Metasploit Framework Web Interface, ďalej pustim Konqueror zadám bt:127.0.0.1:55555, (skúšal som aj bt:55555- rovnaký výsledok) vyberiem exploit - Windows Reverse VNC Server Inject, zadám IP a stále to dopadne takto:

Obrázek

Rovnako to dopadne aj pri BT3 beta nainštalovanom na hdd. PC na ktorom exploit skúšam je zapnutý. Robím niečo robím zle? Alebo som niečo vynechal? Môže to byť spôsobené mojím pripojením? (wep)
Naposledy upravil(a) Michal dne 23 srp 2008, 18:15, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
backman
Level 7
Příspěvky: 304
Registrován: 30 čer 2008, 17:01
Bydliště: Praha [CZ]

24 srp 2008, 10:07

Špatně vyplňuješ IP adresu na kterou má směrovat exploit.
Ve Fóru používejte diakritiku a čtěte nápovědu než odešlete první post!

Uživatelský avatar
Michal
Level 7
Příspěvky: 242
Registrován: 19 kvě 2008, 20:14
Bydliště: Košice

25 srp 2008, 14:36

Ako zle? Práve som pripojil na sieť chránenú wep kľúčom svoj druhý PC - OS Windows XP, aplikáciou Ettercap oskenoval sieť našiel som IP adresu tohto PC a z notebooku spustil postup ktorý som uviedol. Znova ten istý výsledok. Nejaký nápad?
Naposledy upravil(a) Michal dne 25 srp 2008, 14:38, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Michal
Level 7
Příspěvky: 242
Registrován: 19 kvě 2008, 20:14
Bydliště: Košice

16 úno 2009, 21:48

Pridávam dôvod neúspechu. Všetky pokusy o exploitovanie blokoval firewall antivírusového programu Eset smart security. Po vypnutí firewalu prebehla úspešná exploitácia cieľového počítača s operačným systémom Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600 využitím Framework2-MsfConsole a Framework Web Interface.
Naposledy upravil(a) Michal dne 18 úno 2009, 17:51, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
rapl
Level 0
Příspěvky: 10
Registrován: 17 úno 2009, 15:40

17 úno 2009, 15:55

Jen připomínám, že BackTrack má po startu vypnutou síť. Já na to často zapomínám a tady to skoro vypadalo, taky tak :)

Uživatelský avatar
Michal
Level 7
Příspěvky: 242
Registrován: 19 kvě 2008, 20:14
Bydliště: Košice

18 úno 2009, 12:20

BackTrack 4 beta áno, ale ten ja nepožívam. Nevyzeralo pretože bez pripojenia tažko scanovať, exploitovať....
Edit: Keď to screenom začalo, nech to aj screenom skončí.

Kód: Vybrat vše

img88.imageshack.us/my.php?image=done2nu0.png
Naposledy upravil(a) Michal dne 18 úno 2009, 18:06, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host